8
Чому календула прикрашає дачний котедж
У моїй родині ніколи не зціли, але, як тільки ця можливість виникає, я виходжу до природи, щоб спілкуватися з рослинами, і тепер я нарешті збирав всі мої зелені багатства в одному списку.
Всупереч поширеній вірі, диких квітів можна легко стати садом, залишаючись не тільки декоративними, але й дуже корисними, невибагливими і не вимагають особливої уваги.
Я ризикую розповісти вам про 7 найцікавіших і слабоземних вихованців з мого саду.
Що висадити в дачній ділянці
Кращі рослини - це ті, які потрібно подбати про кожен день. Розкажіть про зелені друзі в саду!
Всупереч поширеній вірі, диких квітів можна легко стати садом, залишаючись не тільки декоративними, але й дуже корисними, невибагливими і не вимагають особливої уваги.
Я ризикую розповісти вам про 7 найцікавіших і слабоземних вихованців з мого саду.
Що висадити в дачній ділянці
- душа
Орігаnum vulgare часто називають матір'ю, або жіночу траву, тому що жінки використовували її для краси, здоров'я та молоді.
Ця корисна рослина в першу чергу відома як компонент для заварювання чаю. У той час як в Італії і Греції ця пряна трава, називається орегано, популярна разом з базиліком і реальною італійською піцою без неї просто немислима.
Також допомагає захистити сад і сад від шкідників і - красиве оформлення. Постільна клумба з орегано повинна розташовуватися в добре освітленій зоні, так як в тіні рослина не буде ароматним, але до типу грунту вона невибаглива і може вкоритися в будь-якому сонячному куті вашого саду. - Ніна
Рослин дев'ять, також називається Олени сльози, жовтий і оман, відомий своїми лікарськими кореневищами і може прикрасити ваш сад протягом багатьох років, що вимагає практично ніякого догляду в поверненні.
Жовті дев'ять квітів схожі на великі ромашки або мініатюрні соняшники. Рослина цвіте з червня по жовтень. Добрива помірна вологість, сонячні місця, нейтральні ґрунти. Для декоративних цілей часто висаджують високу багаторічну рослину як живоплот. - шемале
Саж, або сальвія, є пряною багаторічною рослиною з красивими квітами, Батьківщиною якої вважається середземноморська. р.
Немає нічого простіше, ніж зі сквошу в саду. Його квіти можуть рости в одному місці більше 8 років, декоруючи ділянку і радує вас красивим ароматом.
Кращі предиктори шавлії - картопля, цибуля, капуста або бобові. Не можна висаджувати його в місці, де м'ята, орегано, базилік, чебрець, кукурудза виросла до. - С. Джон
Слухання св. Івана сусла може бути зібраний в старомодному вигляді в лісі або вирощеному правому біля вашого будинку. Найлегший спосіб. порода на ділянці - довести з лісу кущ рослин з люпом землі. р.
І можна висадити насіння, які зручніше заготовити у вересні. Насіння сіли восени або навесні. До весняного посіву насіння змішують з вологим піском і зберігають в холодильнику протягом двох місяців.
Квітка починається в другому році. У червні-липні збираються верхні частини пагонів з суцвіттями 25 см, тут накопичуються найбільш корисні речовини. Вони стягують букети, висушують їх в провітрюваному місці. - календула
Календула - мій улюблений, красивий, яскравий, цвіте практично все літо і дуже рясно, відтворює себе і абсолютно невибагливий.
Олія календула входить в комплект базових масел, які повинні зберігатися в домашніх умовах по кожній домогосподарці. Ця олія універсальна і може бути використана для косметичних цілей або бути незамінною частиною Вашого аптечного набору. - Мінуси
У літньому вечорі, коли підопічних тепла, мені подобається відчути заспокійливий і свіжий аромат м'яти. Ця трава славиться своїми корисними властивостями і широко використовується в кулінарії, розкриваючи смак найбільш знайомих продуктів в новому вигляді. Р
Вирощування м'яти в країні досить просто. Культура невибаглива і не вимагає особливої уваги. Але є одна річ: м'ята прагне швидко виростити по всій ділянці, її коренева система, як веб, затягує весь простір, і вона може бути видалена тільки глибоким копанням. - Проксимус
Фармацевтичні квітки ромашки мають приємний медовий аромат, а чай з додаванням квітів ромашки допомагає підвищити імунітет і економити нас від багатьох нещастях. р.
Зцілення дивної трави дуже добре росте на сонячних ділянках. Однорічна ромашка може виростити в одному місці до 5 років завдяки самовідвідвідомленню. Тому висаджуючи його один раз, ви не можете турбуватися про розростання. - Кіпр
Кипрея, або ivan-tea, є рослиною сімейства кіпра. Це також називається копорним чаєм (російський чай). Назва Копорського надійшло з назви площі Копоре біля Санкт-Петербурга, де зосереджено основне виробництво цього чаю.
Вирощування iwan чай Це стає все більш популярним в країні. Адже ця рослина не тільки цілюща, але і дуже красива.
І якщо ви тримаєте пасіку в країні, то посадка циліндра просто необхідна. На Кіпрі є відмінною медовою рослиною, медом з рослини має унікальні смакові якості і високо цінується серед прихильників. - Монарда
Ця красива рослина іноді називають «бергамотом» тому, що запах листя Монарди копіює запах бергамоту. Можна навіть зробити бергамотний чай своїми руками, якщо змішати будь-який чай зі свіжими листками Монарди і чекати два тижні для листя, щоб висохнути і перенести їх аромат до чаю.
Вирощування квітів Monarda в країні не створює особливих проблем: він холодостійкий і невибагливий, хоча воліє гумус-багатих ґрунтів.
Кращі рослини - це ті, які потрібно подбати про кожен день. Розкажіть про зелені друзі в саду!