Чому виникає бажання йти в країну

Після того, як ми отримали лист від нашого читача, який сказав нам, як вона сама прикрашає клумби в її заміському будинку. Ми були дуже натхненні її сюжетом і вирішили поговорити з нею докладніше. Виявилося, що жінка живе в країні окремо. Не бо вона ніде жити, але бо це її мрія.

р.

Багато редакційних працівників "Сайт" Вони також хочуть пережити і котеджй Проїзд з міста і батла. Тому ми зацікавили історію Маргарита Віталіївна і вирішили попросити, якщо це не складно на дачі самостійно, як вона справляється і що спонукало її до переходу на країну. Відповідайте свою відповідь.

У селі "Хелло, дорогі". Зацікавила, що зацікавить життя в країні. Ви запитали мене, якщо це було важко для мене, щоб бути окремо. Ну, що я просив багато. Варто приїхати до міста, так як друзі зіткнеться з питаннями, говорячи, як ви є один, це не нудно, це не складно. Тут немає відповіді, я буду писати докладно.

Я скажу прямо, я не ходив в країну заради економії їжі або вирощування овочів на промисловому масштабі. Це досить хобі, таке хобі у віці, як кажуть діти. Вони, до речі, не відразу розуміли мене, вони розгубили мене довго. Я радий, що вони не робили.

Я переїхав до країни 14 років тому, після того, як мій чоловік вийшов. Сісти поодинці в порожній квартирі був нестерпним, тому фарш, так хворий. Тоді я вирішив змінити щось. Подаруйте квартиру дітям, кажуть вони, живуть і одночасно виглядають. Вона запакувала її сумки і вирушила до нашого будинку.

Щоб бути чесним, це не просто. Літо котеджНагадуючи їм його. Але дихання відразу стало простіше, так як якщо камінь знизився від душі. Це була весна, тому я пішов на роботу. Завжди щось робити в країні, вона відволікає від болючих думок.

Я почав працювати повільно. У мене мало землі, тільки 5 соток, але я досить. На ділянці є невеликий будинок, лазня (смужка один раз побудована), невеликий сад 4 яблунь і одна груша. Є більше смородини і малини. У саду я вирощую всі основні овочі, деякі полуниці і зелень.

Все, що я хотів зробити квіти, для них у мене є все простір перед будиночком. У першому році вони не опинилися разом з ними, але зараз цвітуть на заздрість всіх. Я маю на клумбі будь-який екзотичний і всі найбільш улюблені квіти: герань, ехінацея, ромашка і пара кущів троянди, хризантеми цвітуть восени.

Я роблю все себе, я керую все. Іноді діти приходять, закріпіть щось, що вимагає чоловіків рук. Син є ремісничим, всім батьком. У другому році ремонтував дах на дачі і утеплив будинок. З тих пір я залишився там на зиму, і я не повернувся до міста. Я тільки приїжджає на свята, приносячи джем до своїх онуків.

Це те, що жінка не може впоратися самостійно. Ви не зможете зафіксувати дах на 60. Я можу зробити все ще. Якщо у мене є ліжко, я трохи занурю. Я поспішав? Ні, працюючи в своєму темпі. Сьогодні я копав ліжка під редиском, завтра - під морквою.

Навесні, перше, що я можу очистити країну і зробити клумби під ранньою радою і зеленню. Посів і покриття ліжка з утеплювачем. В той час як зелені проростають, і для відпочинку він все ще холодний, я очистую сайт. Одна весна не була бізнесу, тому побудував невеликий ставок на ділянку красивих гальок. Влітку ще квіти цвітуть – краса!

Не пропустіть взимку. У грудні і січні я сіла насіння квітів для розсади, щоб в липні вони цвітали. Я не купую на ринку, це дорого і не завжди є те, що ви хочете. Потім я почав боротися з рештою розсади: помідори, огірки, перець і так далі. Я роблю все за місячним календарем сівби, я вірю в ньому, завжди працює.

Після того, як всі ці роки мій ентузіазм не згасився. Є так багато речей, які хочуть переробити, пересадити, зробити. Хочу створити нові клумби, висадити нові квіти, цього року хочу спробувати вирощувати дині. В цілому плани на ще 20 років вперед, повільно все досягнеться.

Чи є жінка, щоб бути самотнім? На мій погляд не складно, навпаки, в радості. Головне, що не з'являється. Все зроблено для себе, для душі. Я знаю людей, які хочуть все, щоб бути ідеальною в країні: немає трави або трави. Вони втомлюються в країні, а потім скажуть, що краще не піти на ньому.

Я зустрілася з моїми шляхами. Що зараз? Я походжу на цю траву, насолоджуючись природою. Що літо я дозволяю собі піти на два тижні десь, щоб змінити ситуацію. Я залишаю котедж на два або навіть три тижні і нічого не дає, все росте і не страждає без мене.

Я не маю, щоб втратити мій імпульс, а потім лежати. Я був втомлений - Я пішов відпочивати, я відверта гілочки (Я збирав ягоди і трави на ньому), я пішов в Інтернет. Після того, як дача для душі, для задоволення, і не тільки для роботи. Щоб не застигти в місті.

Розкажіть, що. Ви, коли молодий, насолоджуйтеся цим кар'єрним забігом, будуйте сім'ю, а потім, якщо сниться, перейдемо до країни. Приємно, це затишне, розслаблене. Це, я гона йти вода саджанці, поки я все ще поза. Доброго дня!

Щоб бути чесною, ця історія доторкнулася нас до сердечника. У кожному рядку є щастя, ви відчуваєте його, якби ви його доторкнулися. Чи можливо ви вирішили переїхати на країну, як Маргарита Віталіївна?