Які продукти можуть бути заморожені

Як показує досвід багатьох господинь, наявність вільного часу і хлібобулочних виробів не гарантує виготовлення. побутовий хлібй Найчастіше все закінчуються ще однією поїздкою в магазин, так як руки не доходили до випікання.

Сьогодні видання. "Сайт" покаже вам, як заготовити тістечка заздалегідь, а потім швидко і просто запекти розі свінгери для всієї родини!

Для приготування таких бункерів потрібно не більше 1 год. Випічка, виготовлена за цим рецептом, може повністю замінити придбаний хліб.

інгредієнти
  • 500–550г пшеничного борошна
  • 1 склянка молока
  • 1/4 склянки води (тепло)
  • 1 пакет сухих дріжджів
  • 4 ст.л. масла
  • 1 яйце
  • 2 ст. цукру
  • 1,5 ч.л. солі

Підготовка
  1. Спочатку я люблю готувати інгредієнти, щоб переконатися, що все на місці. Якщо у вас є всі необхідні товари, поїдемо!

2. В першу чергу розчиніть дріжджі в теплій воді. Потім в окремій сковороді перемішайте зрізане масло, молоко, цукор і сіль. Ставка на слабкий вогонь і довести до теплого стану (40-45 ° С), постійно помішуючи. З'єднайте отриману суміш з дріжджами і яйцем. Потім поступово додайте борошно, помішуючи дерев'яною ложкою. Коли маса досить товста, викласти тісто на стіл посипати борошном і перемішати руками. При необхідності посипати трохи борошна і продовжити заміс на 8-10 хвилин. Але не переборщити його борошном, інакше тісто забивати і не стане повітряним.

3. Після змішування тіста відправте його в чашу і накрийте його харчовою плівкою або рушником. Ми залишаємо його на відпочинок за 1-1,5 години. Після вказаного часу вийняти тісто і розділіть його на 20-24 однакових шматків. Ми робимо довгу ковбасу з кожного і зав'язуємо вузлик.

8573394

4. Після цього підійміть праву частину ковбаси і випікайте всередину вузлика, а ліву частину - в центрі під бункером. Бакінг, плетені таким чином, виходить неймовірно милий!

5. Бубулі готові випікати. Ви просто повинні покрити рушником на 10 хвилин і дати їм час настоятися. Потім можна запікати їх на 190°C. І зробити готові бункери ще краще, змастити їх розтопленим маслом. Але якщо ви будете запекти бункери пізніше, покласти їх в холодильник з харчовою обгорткою. Чим довше тісто підійде, тим смачніше виявиться тісто. Якщо ви хочете, ви можете покласти їх в сумку і покласти їх в морозильну камеру для зберігання. Після доходу, дайте стояти при кімнатній температурі і запікати таким чином.

Я ніколи не думав, що я можу приготувати напівфабрикат і заморожити його. Але, переглянувши цей рецепт один раз, я переконався, що такі препарати економлять час. Тим не менш, ніж за смаком заморожених. лосини Не гірше свіжого випікання. Успіх ваших кулінарних досягнень і приємного апетиту!