13
Рецепт рибної ковбаси з льодом
Рибні ковбаси з крилом Ми приготували в четвергах у нашому коледжі їдальні. І тепер я прийшов на старий рецепт, і я хотів спробувати знову мій улюблений блюдо.
Риба для ковбас береться недорого і нежирно, а кришка додає до своєї соковитості і смаку, щоб ласощі досить нагадує м'ясо, залишаючись дуже бюджетним.
Що можна зробити з рибних інгредієнтів
Підготовка
Вони служать. ковбаса з картопляним пюре, рисом або тушкованою капустою, поливають вершковим маслом. Бон привіт!
Риба для ковбас береться недорого і нежирно, а кришка додає до своєї соковитості і смаку, щоб ласощі досить нагадує м'ясо, залишаючись дуже бюджетним.
Що можна зробити з рибних інгредієнтів
- 400г
- 100г Lard шип
- 1 зубчик часнику
- 0,5 ч.л. солі
- 1 яйце
- кріп і чорний перець за смаком
- хлібобулочний
- рослинно-масляний
Підготовка
- Очищаємо рибу, вибираємо кістки, нарізаємо невеликими шматочками.
- Пройдіть рибу, кришку і часник через м'ясорубку. Ви можете зробити це двічі. Додаємо сіль, перець на м'ясо.
- Змішайте добре і подрібніть фарш, щоб зробити його однорідним. Додати подрібнений кріп.
- Пробити яйце в глибоку пластину і збити її виделкою.
- Формуйте рибу фаршировані ковбаски і змочити їх з усіх боків в яйцеклініці.
- Потім посипають ковбаси в борошні або паніровці.
- Поставте всі ковбаси на велику пластину і поставте їх в холодильник на 20 хвилин.
- Растові ковбаси в рослинній олії. Згідно ГОСТу, вони обсмажуються в глибокій смажці, а потім привозять до готовності в духовці.
Вони служать. ковбаса з картопляним пюре, рисом або тушкованою капустою, поливають вершковим маслом. Бон привіт!