Інструкція для приготування запечених запіканок

Якщо ви, як мені, після новорічних свят вирішили почати харчуватися правильно і дивитися свою фігуру, зверніть увагу на цей рецепт. Капсероле «небезпечний» стане чудовим. сніданок Або навіть як десерт.

Дуже просто, а головне - немає борошна, ні манки. Виявляється дуже ніжний, повітряний, безваговий!

Сирна запіканка без борошна

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці «Зовні зайві». Смакує як вершки або морозиво!

інгредієнти
  • 200 г сиру
  • 1 яйце
  • 70г сметана
  • 2 ч.л. цукру
  • мастило
  • щіпка

Підготовка
  1. У зручному контейнері розірвати сир, додати яйце. Подивитись його добре.

2. Додайте сметану, цукор і щіпку солі. Проведіть все блендером. Маса в консистенції повинна нагадувати товсту сметану.

3. Поставте тісто в масляну форму і запікайте в духовці нагрітим до 180 градусів за 35 хвилин.

4. травень. фруктиЯ хотів би, що я мушу. Бон привіт!

Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт для когеля з овочів. Ця запіканка може бути повноцінною вечерею для всієї сім'ї, і для тих, хто слідує фігурі, це буде знайдене блюдо!

Про нас солодкий млин Він плаває у роті! Виявляється, щоб бути дієтичним, так як він не містить борошна, сималіну або крохмалю. Обов'язково спробуйте приготування їжі, ваш будинок обов'язково оцінить його!