12
Інструкція для приготування запечених запіканок
Якщо ви, як мені, після новорічних свят вирішили почати харчуватися правильно і дивитися свою фігуру, зверніть увагу на цей рецепт. Капсероле «небезпечний» стане чудовим. сніданок Або навіть як десерт.
Дуже просто, а головне - немає борошна, ні манки. Виявляється дуже ніжний, повітряний, безваговий!
Сирна запіканка без борошна
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці «Зовні зайві». Смакує як вершки або морозиво!
інгредієнти
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт для когеля з овочів. Ця запіканка може бути повноцінною вечерею для всієї сім'ї, і для тих, хто слідує фігурі, це буде знайдене блюдо!
Про нас солодкий млин Він плаває у роті! Виявляється, щоб бути дієтичним, так як він не містить борошна, сималіну або крохмалю. Обов'язково спробуйте приготування їжі, ваш будинок обов'язково оцінить його!
Дуже просто, а головне - немає борошна, ні манки. Виявляється дуже ніжний, повітряний, безваговий!
Сирна запіканка без борошна
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці «Зовні зайві». Смакує як вершки або морозиво!
інгредієнти
- 200 г сиру
- 1 яйце
- 70г сметана
- 2 ч.л. цукру
- мастило
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері розірвати сир, додати яйце. Подивитись його добре.
- Додайте сметану, цукор і щіпку солі. Проведіть все блендером. Маса в консистенції повинна нагадувати товсту сметану.
- Поставте тісто в масляну форму і запікайте в духовці нагрітим до 180 градусів за 35 хвилин.
- травень. фруктиЯ хотів би, що я мушу. Бон привіт!
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт для когеля з овочів. Ця запіканка може бути повноцінною вечерею для всієї сім'ї, і для тих, хто слідує фігурі, це буде знайдене блюдо!
Про нас солодкий млин Він плаває у роті! Виявляється, щоб бути дієтичним, так як він не містить борошна, сималіну або крохмалю. Обов'язково спробуйте приготування їжі, ваш будинок обов'язково оцінить його!