Як правильно очистити болгарський перець

Коли я повинен чистити багато болгарського перцю, очі починають висуватися. Я можу порізати себе сто разів, поки я порізати спину перцю, посипати насіння по всій кухні, і, нарешті, забути, що зручніше вимити овочі з самого початку, ніж коли він зрізається.

Я недавно сказав, як уникнути цього болю. Перець очищається буквально за секундами, сміття від нього не розсипається на столі, і дуже зручно розпоряджатися. Звичайно, в цій статті ви дізнаєтеся техніку такого очищення, але спочатку поговоримо трохи про болгарський перець. Що таке овоч і як вона стала болгаркою?

Цей перець ще називають солодким, хоча в ньому практично немає цукру. На шкалу Скововіль він має 0 одиниць горіння. Так не існує капсаїцину, що робить ваш язик горим, як інші перці.

Невідносима до Південної Америки, її дикі сорти виявляються по всьому континенту. З Америки перець був імпортований спочатку до Західної Європи, а звідти набагато пізніше до Східної Європи, зокрема до Болгарії. Він вже прибув з Болгарії.

Не секрет, що солодкий перець містить багато вітамінів. Наприклад, вона має більше вітаміну С, ніж будь-який інший овоч і навіть лимон або апельсин. І він також містить вітамін П, який позитивно впливає на організм в цілому, і особливо серця і судин.

Що про BJU? Білки, жири і вуглеводи розподілялися в перці (якщо видалити всі води з неї) наступним чином: білки - 9,5%, жири - 11%, вуглеводи - 79,5%. Крім того, в ньому міститься велика кількість клітковини і тільки 27 ккал на 100 г продукту, які в собі корисно для людей, які втрачають вагу або дотримуючись належного харчування.

Свіжий болгарський перець Часто використовується як інгредієнт для салатів. Вона тушкована, смажена, фарширована, варена на грилі і на відкритому вогні. Отже, можливість швидко очистити солодкий перець допоможе вам стати хорошою вартою, а також заощадити час. Проксимус

Як швидко очистити перець
  1. Добре промийте перці під проточною водою. Потім беремо под в одну руку, а інший захоплюємо хвостик (який прикріплюється до стебла) і вичавлюємо її всередину.

2. Під силою натискання хвоста западе всередину под. Зберігайте холдинг на поніжці і проведіть її кілька разів в одному напрямку. Отримати непотрібне ядро насіння.

3. Кап перець на кухні в кілька разів так, щоб залишки насіння залилися. Використовуйте чистий перець для приготування їжі, наприклад, підготувати болгарський перець на зимуй

Як бачите, цей смачний і корисний продукт можна використовувати в багатьох стравах, абсолютно не хвилюючись про втрату часу і чистоти кухні. Деякі просто їсти її сирою через соковитість і обхват. Не поганий звичок, як перець також антидепресантний.

Однак навіть такий здоровий овоч буде протипоказаний людям з хворим шлунком, серцем, печінкою або нирками. Якщо є хоча б підозра про такі недуги, то краще звернутися до кваліфікованого лікаря перед застосуванням.