17
Що можна робити з старими аркушами?
«Старий вік раптом нагадує сніг. Вранці ви отримаєте і подивитеся, що все біле! Починав мій довгоочікуваний друг Валентини, який набрав на 3-й рік. А потім Валя посміхалася і сказала, що це було в цей період, що вона виявила діяльність, яка приносить її справжню насолоду, і загострену до вікна і на підлозі.
Вікно вішали штори, які відразу захопили очі, і під ногами ми мали дивовижну красу. тканина-матй "Чи ви купили ці чудові речі?" Я запитав мого друга. Я отримав несподівану відповідь: «Я сам, від старих листів!»
Виявляється, що не складно подарувати другому житті старі листи, перетворюючи їх в стильні і функціональні предмети. Вони не вимагають спеціальних навичок і інструментів, оскільки технології, що використовуються, були відомі нашими предками.
Сьогодні видання. "Сайт" Я розповім вам, як ви можете. ремейк А ковдри в приємних речей для будинку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Я також хочу, щоб ви знали, що ви можете зробити з застарілими листівками та паперовими кліпами.
Я не думав про те, що ти не думав. постільна білизна!
Чи є у вас старі листи? Я дуже сподіваюсь, що я зумів надихнути вас на творчі зміни. Якщо ви вже маєте досвід роботи, поділитися своїми ремеслами з нами в коментарях!
Вікно вішали штори, які відразу захопили очі, і під ногами ми мали дивовижну красу. тканина-матй "Чи ви купили ці чудові речі?" Я запитав мого друга. Я отримав несподівану відповідь: «Я сам, від старих листів!»
Виявляється, що не складно подарувати другому житті старі листи, перетворюючи їх в стильні і функціональні предмети. Вони не вимагають спеціальних навичок і інструментів, оскільки технології, що використовуються, були відомі нашими предками.
Сьогодні видання. "Сайт" Я розповім вам, як ви можете. ремейк А ковдри в приємних речей для будинку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Найпростіше зробити старі листи незвичайними шторами для прикраси кухні або ванної кімнати. Якщо є два вікна в кімнаті, вам знадобиться однакові листи, які використовуються в подвійному комплекті нижньої білизни. На аркушах розпакуйте верхні кінцеві частини і розрівняйте їх праскою. Потім лист нарізають по два половинки. Вимірявши товщину круглого перехрещата віконної завіси, тканина листа складена, дотримуючись її безкоштовної підкладки, а потім пришивають. Штори прасуються і ставлять на карнизи.
- Неважливо, як дивно це може звучати, але з вінтажного стібка або лляного листа з квітковим малюнком можна пришити відмінний наряд! Натуральна тканина забезпечить комфорт в гарячій погоді. І візерунок, призначений для частого прання, збереже свої яскраві кольори надовго!
р. - Ці барвисті в'язані килимки виготовляються з Скарги р.
- Наріжте лист на муги, складіть по половині і приклейте до круглої рами гарячою гарматою. Просто година вільного часу і чудовий вінок на двері готовий!
- Стильні і яскраві виглядають наволочки для диванних подушок пришивають від клаптиків старих листів. За такою ж технологією можна пришити серветки на стіл вітальні або накладки на стіл для кухні. Вам просто потрібно додати трохи синтепону між клаптями, які додадуть м'якості колодок.
- Ще одна весела ідея!
- Повернулася мода на стьобані ковдри, які можна пришити від патчів різнокольорових листів. Для додання обсягу між ковдрою і тканиною укладається бавовна.
- Таке рішення обов’язково сподобається дітям. Я хотів би сидіти в наметі, як це!
Я також хочу, щоб ви знали, що ви можете зробити з застарілими листівками та паперовими кліпами.
Я не думав про те, що ти не думав. постільна білизна!
Чи є у вас старі листи? Я дуже сподіваюсь, що я зумів надихнути вас на творчі зміни. Якщо ви вже маєте досвід роботи, поділитися своїми ремеслами з нами в коментарях!