18
Як зробити горіхи з шоколадною начинкою
Я приніс смачний рецепт з Німеччини. берлінй Берліні – такі німецькі пончики з начинкою, що нагадують форму ядра. У XVIII ст. німецьким хлібопекаром з Берліна на честь одного з перемог в сім років війни.
Вони готують, хоча на дріжджовому тісті, але не на всіх неприємностях. Виявляється пишним і неспішним. В той час як варіння, всі господарські рани на кухню для приємного аромату цього ніжного тіста.
Горіхи з начинкою Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Найсмачніші пончики я коли-небудь смакував!
інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную, що ви дізнаєте інструкції для приготування американських пончиків. Так само такий - з отвором в середині, покритий глазур'ю, використовується шоколадом, посипається різними різнокольоровими карамельними посипаннями, горіхами, цукровою пудрою, які всі діти люблять стільки.
Цей рецепт дав мені неприпустимий задоволення! Сьогодні я зварився для неї. В той час як ганаш наполягають, тісто розводять. Начинка, що зберігається в найближчий час. До речі, як начинка може бути будь-яким - заварений, збіжний, варений конденсований, варення. Зробіть свій смак!
Домашні каштани Це блюдо, яке не може бути коханим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Вони готують, хоча на дріжджовому тісті, але не на всіх неприємностях. Виявляється пишним і неспішним. В той час як варіння, всі господарські рани на кухню для приємного аромату цього ніжного тіста.
Горіхи з начинкою Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Найсмачніші пончики я коли-небудь смакував!
інгредієнти
- 450г борошна
- 11g сухі дріжджі
- 250 мл молока
- 40г цукру
- 15г ванільний цукор
- 1 яйце
- 50г вершкове масло
- 0,5 ч.л. солі
- Крем 250г (33%)
- 250г шоколадний
Підготовка
- Нагріваємо молоко і додаємо дріжджі і 2 чайні ложки цукру в неї. Стирайте і додайте близько 4 столових ложки сіяного борошна. Добре перемішати і покласти опару в теплому місці 25-30 хвилин, щоб він був подвійний.
- У зручному контейнері змішайте цукор, сіль і ванільний цукор. Додайте яйце і перемішайте вінок до однорідності. р.
- Змішайте пару злегка перемішайте і додайте в яйце, потім додайте частини всіх залишилися борошна і розм'якшене вершкове масло. Змішайте тісто. Змішайте тісто не менше 10-15 хвилин. Тісто повинна бути м'якою і злегка липкою. Зберіть тісто в помаху, накрийте рушником і залиште на 1,5 години в теплому місці. Збільшити обсяг не менше 2,5 разів.
- Щоб приготувати начинку шоколадних скибочок з гарячим кремом, дати 3 хвилини настоятися, а потім збивати все блендером в стан емульсії. Прохолодний ганаш.
- Покрийте тісто, а потім розкачати його на злегка змащеному столі в шарі близько 1,5 сантиметрів товстої. Наріжте каштани будь-якої круглої форми (У мене є туман) діаметром 7-8 сантиметрів. Поставте заготовку на дошку, змащену борошном. З цієї кількості тесту надходить близько 16-18 штук.
- Залиште тісто на дошці, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин.
- Фрі тістошники в нагрітій олії для іржі кольору по обидва боки. Вогне повинно бути невеликим, щоб тісто не спали. Покладіть готові пончики на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир. р.
- Наповніть пасту з шоколадним гонатом. Зробіть отвір в каштанах і залийте їх начинкою. Посипаємо цукрову пудру на готових пончиках. 3610Р. 4200Р.
- Це, тісто Готовий. Бодибилдерши!
Також я пропоную, що ви дізнаєте інструкції для приготування американських пончиків. Так само такий - з отвором в середині, покритий глазур'ю, використовується шоколадом, посипається різними різнокольоровими карамельними посипаннями, горіхами, цукровою пудрою, які всі діти люблять стільки.
Цей рецепт дав мені неприпустимий задоволення! Сьогодні я зварився для неї. В той час як ганаш наполягають, тісто розводять. Начинка, що зберігається в найближчий час. До речі, як начинка може бути будь-яким - заварений, збіжний, варений конденсований, варення. Зробіть свій смак!
Домашні каштани Це блюдо, яке не може бути коханим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!