Як зробити горіхи з шоколадною начинкою

Я приніс смачний рецепт з Німеччини. берлінй Берліні – такі німецькі пончики з начинкою, що нагадують форму ядра. У XVIII ст. німецьким хлібопекаром з Берліна на честь одного з перемог в сім років війни.

Вони готують, хоча на дріжджовому тісті, але не на всіх неприємностях. Виявляється пишним і неспішним. В той час як варіння, всі господарські рани на кухню для приємного аромату цього ніжного тіста.

Горіхи з начинкою Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. свінгерий Найсмачніші пончики я коли-небудь смакував!

інгредієнти
  • 450г борошна
  • 11g сухі дріжджі
  • 250 мл молока
  • 40г цукру
  • 15г ванільний цукор
  • 1 яйце
  • 50г вершкове масло
  • 0,5 ч.л. солі
  • Крем 250г (33%)
  • 250г шоколадний

Підготовка
  1. Нагріваємо молоко і додаємо дріжджі і 2 чайні ложки цукру в неї. Стирайте і додайте близько 4 столових ложки сіяного борошна. Добре перемішати і покласти опару в теплому місці 25-30 хвилин, щоб він був подвійний.

2. У зручному контейнері змішайте цукор, сіль і ванільний цукор. Додайте яйце і перемішайте вінок до однорідності. р.

3. Змішайте пару злегка перемішайте і додайте в яйце, потім додайте частини всіх залишилися борошна і розм'якшене вершкове масло. Змішайте тісто. Змішайте тісто не менше 10-15 хвилин. Тісто повинна бути м'якою і злегка липкою. Зберіть тісто в помаху, накрийте рушником і залиште на 1,5 години в теплому місці. Збільшити обсяг не менше 2,5 разів.

4. Щоб приготувати начинку шоколадних скибочок з гарячим кремом, дати 3 хвилини настоятися, а потім збивати все блендером в стан емульсії. Прохолодний ганаш.

5. Покрийте тісто, а потім розкачати його на злегка змащеному столі в шарі близько 1,5 сантиметрів товстої. Наріжте каштани будь-якої круглої форми (У мене є туман) діаметром 7-8 сантиметрів. Поставте заготовку на дошку, змащену борошном. З цієї кількості тесту надходить близько 16-18 штук.

6. Залиште тісто на дошці, накрийте рушником або харчовою плівкою і залиште на 20-30 хвилин.

7. Фрі тістошники в нагрітій олії для іржі кольору по обидва боки. Вогне повинно бути невеликим, щоб тісто не спали. Покладіть готові пончики на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир. р.

8. Наповніть пасту з шоколадним гонатом. Зробіть отвір в каштанах і залийте їх начинкою. Посипаємо цукрову пудру на готових пончиках. 3610Р. 4200Р.

9. Це, тісто Готовий. Бодибилдерши!

Також я пропоную, що ви дізнаєте інструкції для приготування американських пончиків. Так само такий - з отвором в середині, покритий глазур'ю, використовується шоколадом, посипається різними різнокольоровими карамельними посипаннями, горіхами, цукровою пудрою, які всі діти люблять стільки.

Цей рецепт дав мені неприпустимий задоволення! Сьогодні я зварився для неї. В той час як ганаш наполягають, тісто розводять. Начинка, що зберігається в найближчий час. До речі, як начинка може бути будь-яким - заварений, збіжний, варений конденсований, варення. Зробіть свій смак!

Домашні каштани Це блюдо, яке не може бути коханим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!