12
Плюси і мінуси володіння дачною зоною
Ціни на дачну нерухомість ведуться вниз, а оголошення «Продаж» не стає менше. Чи варто скористатися вигідною ситуацією на ринку, щоб купити неординарний «6 соток»?
р.
У цій статті я висловлюю свою думку про це питання і списаю причини, чому багаторічники не поспішають набути дач. А потім, як кажуть, «мийка для себе, вирішіть собі, чи треба мати чи ні. й
Коли мова йде про країну, ви часто почуєте, що ви можете розслабитися і дихати свіжим повітрям, самостійно вирощувати натуральні продукти, дітям потрібно для поліпшення здоров'я, а в цілому - це відмінна інвестиція. Але є вниз до монети ...
Дача, звичайно, ціла багато проблем, але, з іншого боку, радість спілкування з природою. Ті, хто вже не має цього, після читання нашої статті, зможуть самі вирішувати. котеджй Побажаємо решту нас удачі та хороших зборів.
р.
У цій статті я висловлюю свою думку про це питання і списаю причини, чому багаторічники не поспішають набути дач. А потім, як кажуть, «мийка для себе, вирішіть собі, чи треба мати чи ні. й
Коли мова йде про країну, ви часто почуєте, що ви можете розслабитися і дихати свіжим повітрям, самостійно вирощувати натуральні продукти, дітям потрібно для поліпшення здоров'я, а в цілому - це відмінна інвестиція. Але є вниз до монети ...
- Дача - свято
У себе. котедж Це вимагає постійного обслуговування, навіть якщо це новий і побудований нормально. Пофарбувати кудись, змащувати кудись. Якщо ви нічого не робимо, ви отримуєте багато проблем. Земельна ділянка потребує догляду. Якщо ви не з'явитеся в країні, в парі місяців все буде рости бур'яни. газон слід поливати і промити хоча б раз на два тижні.
Якщо ви хочете мати власні овочі та зелень, це щоденна робота. «Зайди» весь день в ліжках, а ввечері ви загиблитесь, скаржавшись на тиск і біль у спині. Пам'ятний живопис? Не дивно на піку популярності серіалу «Слав Ісаура» дачі почали називатися родзинками. Що таке фазенда? Це Бразильська садиба, де раби вирощують сільськогосподарські вироби. - Діти потребують дачі.
Мої діти люблять йти на кіно, McDonald's, дитячі шоу, іграшки магазинів і скутерів. Заміський край сповнений комарів, жарозів і не жахів! Отже, виходить, що дитина (не кажучи вже про підлітків) під усіма переконливими і непримітними приписами випаровуються походи в дачу.
- Дача - здоров'я.
До тих пір, як здоров'я дозволяє, щоденне «грашкове фітнес», звичайно, втоми, але не критичне. І для тих, хто старше, це може викликати проблеми зі здоров'ям. Радікуліт, гіпертонія, спина скручена, руки-леги набрякають, голова болить ... Це так здорово!
Навесні починається сезон енцефалітичних кліщів. Вони говорять про те, що необхідно регулярно порізати траву. Подруга для третього літа проводить рак з капюшоном, rake або Electrocution. Але нічого не допомогло, що паразити регулярно надходять від бур'янів навколо пустих будинків в районі. - час.
Якщо всі члени сім'ї працюють і навчаються, вам доведеться провести вихідні для поїздки в країну. У літній час це майже кожен день. 5 днів на тиждень ви працюєте, потім стояти в джемах трафіку на шляху до країни, потім 2 дні буріння, розпушування, полив, підживлення ... Коли жити?
- Фінанси.
Експерти оцінюють, що за гроші, які зараз потрібно купити середню котедж, можна зняти однаковий котедж з 12 по 20 років. І це не все!
Для дачі необхідно сплатити податки, збори та комунальні послуги. Ви повинні провести на обслуговуванні, технічному обслуговуванні і ремонті: покрівля протікає, після чого огорожа повинна бути змінена, після чого будинок необхідно пофарбувати. Для отримання в країну необхідно регулярно витрачати кошти на бензин. І витрати насіння і добрива? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. - Свобода
Багаторічники (дослі, які вводять з дорослого життя після 2000 року) цінують рухливість і зручність у всьому, і купуючи котеджі зв'язує нас як анкер. Якщо ви купуєте будинок, не буде проїзду. Ви проведете більше вихідних та святкових днів. І головне в нашому житті вражає, тому нове покоління воліє море і гори до москітів в Московській області.
Багато людей йдуть в котедж до шашликів, але для мене піти на відпочинок кожен раз в одному місці нудно. У відпустці можна поїхати з наметом до річки або до туристичної бази, до Карелії, Уралу, Алтай, Кавказу. І не зв'язуватися на один сайт.
Дача, звичайно, ціла багато проблем, але, з іншого боку, радість спілкування з природою. Ті, хто вже не має цього, після читання нашої статті, зможуть самі вирішувати. котеджй Побажаємо решту нас удачі та хороших зборів.