Плюси і мінуси володіння дачною зоною

Ціни на дачну нерухомість ведуться вниз, а оголошення «Продаж» не стає менше. Чи варто скористатися вигідною ситуацією на ринку, щоб купити неординарний «6 соток»?

р.

У цій статті я висловлюю свою думку про це питання і списаю причини, чому багаторічники не поспішають набути дач. А потім, як кажуть, «мийка для себе, вирішіть собі, чи треба мати чи ні. й

Коли мова йде про країну, ви часто почуєте, що ви можете розслабитися і дихати свіжим повітрям, самостійно вирощувати натуральні продукти, дітям потрібно для поліпшення здоров'я, а в цілому - це відмінна інвестиція. Але є вниз до монети ...

1. Дача - свято
    У себе. котедж Це вимагає постійного обслуговування, навіть якщо це новий і побудований нормально. Пофарбувати кудись, змащувати кудись. Якщо ви нічого не робимо, ви отримуєте багато проблем. Земельна ділянка потребує догляду. Якщо ви не з'явитеся в країні, в парі місяців все буде рости бур'яни. газон слід поливати і промити хоча б раз на два тижні.

Якщо ви хочете мати власні овочі та зелень, це щоденна робота. «Зайди» весь день в ліжках, а ввечері ви загиблитесь, скаржавшись на тиск і біль у спині. Пам'ятний живопис? Не дивно на піку популярності серіалу «Слав Ісаура» дачі почали називатися родзинками. Що таке фазенда? Це Бразильська садиба, де раби вирощують сільськогосподарські вироби.

2. Діти потребують дачі.
    Мої діти люблять йти на кіно, McDonald's, дитячі шоу, іграшки магазинів і скутерів. Заміський край сповнений комарів, жарозів і не жахів! Отже, виходить, що дитина (не кажучи вже про підлітків) під усіма переконливими і непримітними приписами випаровуються походи в дачу.

3. Дача - здоров'я.
    До тих пір, як здоров'я дозволяє, щоденне «грашкове фітнес», звичайно, втоми, але не критичне. І для тих, хто старше, це може викликати проблеми зі здоров'ям. Радікуліт, гіпертонія, спина скручена, руки-леги набрякають, голова болить ... Це так здорово!

Навесні починається сезон енцефалітичних кліщів. Вони говорять про те, що необхідно регулярно порізати траву. Подруга для третього літа проводить рак з капюшоном, rake або Electrocution. Але нічого не допомогло, що паразити регулярно надходять від бур'янів навколо пустих будинків в районі.

4. час.
    Якщо всі члени сім'ї працюють і навчаються, вам доведеться провести вихідні для поїздки в країну. У літній час це майже кожен день. 5 днів на тиждень ви працюєте, потім стояти в джемах трафіку на шляху до країни, потім 2 дні буріння, розпушування, полив, підживлення ... Коли жити?

5. Фінанси.
    Експерти оцінюють, що за гроші, які зараз потрібно купити середню котедж, можна зняти однаковий котедж з 12 по 20 років. І це не все!

Для дачі необхідно сплатити податки, збори та комунальні послуги. Ви повинні провести на обслуговуванні, технічному обслуговуванні і ремонті: покрівля протікає, після чого огорожа повинна бути змінена, після чого будинок необхідно пофарбувати. Для отримання в країну необхідно регулярно витрачати кошти на бензин. І витрати насіння і добрива? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

6. Свобода
    Багаторічники (дослі, які вводять з дорослого життя після 2000 року) цінують рухливість і зручність у всьому, і купуючи котеджі зв'язує нас як анкер. Якщо ви купуєте будинок, не буде проїзду. Ви проведете більше вихідних та святкових днів. І головне в нашому житті вражає, тому нове покоління воліє море і гори до москітів в Московській області.

Багато людей йдуть в котедж до шашликів, але для мене піти на відпочинок кожен раз в одному місці нудно. У відпустці можна поїхати з наметом до річки або до туристичної бази, до Карелії, Уралу, Алтай, Кавказу. І не зв'язуватися на один сайт.

Дача, звичайно, ціла багато проблем, але, з іншого боку, радість спілкування з природою. Ті, хто вже не має цього, після читання нашої статті, зможуть самі вирішувати. котеджй Побажаємо решту нас удачі та хороших зборів.