12
Приготування торта з смаженим насінням
Яскраві пиріжки - це моя слабкість. Дуже швидко і швидше їсти. Рецепт пирога хочу розповісти вам про сьогодні досить незвичайний.
Солодка лава торт Цей торт приголомшливо поєднує в собі м'який бісквітний маковий базис і солодку карамель, з яким торт поливається зверху. Смажені насіння додають особливий аромат до цього торта.
р.
Випічка для солодкого пирога Приготувати в кілька хвилин, але з карамельом буде трохи настоювання. Але довіряю мене, надії варто результат.
Підготовка цього сметанаВін довго зберігає свіжість і не закручує. Ви обов'язково захочете купити кожен бажаючий.
інгредієнти
Підготовка
Подаємо цей десерт з улюбленим трав'яним чаєм або каву. Бон привіт!
Солодка лава торт Цей торт приголомшливо поєднує в собі м'який бісквітний маковий базис і солодку карамель, з яким торт поливається зверху. Смажені насіння додають особливий аромат до цього торта.
р.
Випічка для солодкого пирога Приготувати в кілька хвилин, але з карамельом буде трохи настоювання. Але довіряю мене, надії варто результат.
Підготовка цього сметанаВін довго зберігає свіжість і не закручує. Ви обов'язково захочете купити кожен бажаючий.
інгредієнти
- 2 курячі яйця
- 150г цукру
- 8г ванільний цукор
- 200г сметана
- 250г борошна
- 15г розпушувач для тіста
- 4 ст.л. мапи
- 250г "Ковбой" цукерки
- 60г вершкове масло
- 150г насіння соняшнику
Підготовка
- Переверніть яйця в контейнер, додайте цукор і ванілін. Додайте міксер не менше 5 хвилин.
- Додайте сметану і ретельно перемішайте.
- Спочатку змішайте борошно з розпушувачем. Додаємо борошняну суміш в ємність.
- Мак надішліть його там. Тепер ретельно перемішайте тісто. 14545 р.
- Для такої кількості інгредієнтів бажано використовувати форму діаметром 26 см. Необхідно змастити маслом або накриту папером для випічки.
- Залийте тісто у форму і запікайте в 180-градусній духовці протягом 35 хвилин.
- Цього разу буде достатньо підготувати карамельну заливку. Перше, що необхідно ретельно обсмажити насіння в сухій сковороді.
- Нарізати масло невеликими кубиками і покласти її в стейк з товстим дном. Додати деякі цукерки в там.
- Розтопіть суміш на невеликому вогні, не забудьте додати насіння. Якщо карамель занадто товстий, можна додати до нього трохи молока.
- Карамель слід залити на гарячий торт.
- Ви можете взяти торт з форми тільки тоді, коли все охолоне. У холодильнику можна навіть залишити тістечка. 197765
Подаємо цей десерт з улюбленим трав'яним чаєм або каву. Бон привіт!