Які питання потрібно запитати дитину частіше?

Діти є непристойними і беззахисними істотами, які часто не знають, що є багато загроз у світі. Однією з завдань батьків є захистити дитину від небезпекиВстановити в нього корисні звички, які допоможуть зробити правильні рішення в критичних ситуаціях.

Психологи дитини виділяють цілий перелік питань, до яких дитина повинна знати правильні відповіді. Звичайно, є багато неприємних ситуацій, але навіть пара практичних порад допоможе закріпити правильний алгоритм дій, що дозволить дитині орієнтуватися на інші обставини.

Щоб зрозуміти, скільки дитина знає, як діяти в певній ситуації, експерти радять запитати 16 питань в свою чергу, знайти слабкі сторони, а також дізнатися, що працювати на роботі.

3610Р. 4200Р.

1. Що робити, якщо батьки не вдома, а хтось намагається відкрити двері?
    Перш за все, щоб зробити, це викликати мами і таду, і якщо вони не забирають телефон, зателефонуйте поліцію. У першому варіанті батьки не зможуть швидко звернутися до сусідів.
  2. Чи можу я запозичувати цукерки від незнайомця?
    Про нас Немає солодощів, іграшок або інших подарунків можна прийняти з незнайомців. 58377629

3. Дихати вийшли з розетки, а дорослі не вдома. Що робити?
    У разі пожежі слід залишити квартиру, набрати номер пожежного сервісу або рятувального сервісу і звернутися до допомоги сусідів. Самостійно намагатися відмовлятися від пожежних експертів
  4. Негайний дорослий просить допомогти. Чи допоможете ви?
    Потрібна допомога дорослим, але, звичайно, не до дитини. Не обов'язково допомогти таким дивним дорослим.
  5. Що робити, якщо пачка собак атакується?
    Під час зустрічі з собаками, головне – бути спокійним і показати спокійний вигляд. Ви не повинні спровокувати тварин, але ви не повинні відходити. Ви можете відволікти свою увагу з парасолькою або рюкзаком, поступово відійти від пачки. Спробуйте не повертати спину на собаки і не дайте собі оточити.

6. Чи варто відвідати незнайомця одного віку?
    Не варто відвідати незнайомих людей. Навіть коли мова йде про однолітків.
  7. Що робити, якщо ви почуєте газ?
    Зателефонувати газовій службі ("104") або рятувальній службі ("112"). При можливості відкриваються вікна.
  8. Чи можу я взяти ліфт з незнайомцем?
    Якщо дитина чекає ліфт, а незнайомець підійшов до нього, то не варто йти з цим дорослим. Краще, якщо дитина відповіла, що чекає батьків, які пройдуть.

9. Що робити, якщо ви будете дотримуватися?
    У цьому випадку потрібно піти на переповненене місце і звідти батьків, повідомляти дивних спостерігачів.
  10. Хто може відкрити двері, коли ви будинку самостійно?
    Не можна відкрити двері незнайомцям, незалежно від віку, статі, професії.
  11. Що робити, якщо вам захопить незнайомець?
    У цьому випадку необхідно привертати увагу людей, потерти і боротися з усіма силами. Якщо поруч знаходяться автомобілі, ви можете вибити на них, сподіваючись, що сигналізація буде працювати. р.

12. Що робити, якщо ви втратите в натовпі?
    У цьому випадку потрібно вийти з потоку людей, які намагаються переходити в край. Ви не повинні бігти до натовпу, але досить піти в тому ж напрямку, як і інші, поступово зрушивши до відкритого простору.
  13. Що б ви робили, якщо ви були в громіздці?
    Необхідно знайти безпечну притулку, таку як магазин або вхід. Не можна стояти під дерево або біля металоконструкцій. Також слід уникати полонин води.
  14. Що робити, якщо ви або ваших близьких загрожують онлайн?
    Про це слід повідомити батькам, а також до поліції, щоб зупинити загрозу будь-якого характеру.

15. Якщо Ваше ім'я є друзями?
    Про нас Виняток немає. Ведуться лідирувати, щоб ви не захочилися, Не бажано з батьками.
  16. Чи можу я скористатися аптечкою без батьків?
    Дитина повинна розуміти, як небезпечне життя і здоров'я може бути неправильним використання медикаментів. Тому не можна доторкнутися до першого набору допомоги при відсутності мами і татом.

Діти повинні бути захищеній І перш за все, щоб це зробити, поінформувавши дитину, що можливо і що це не так. У цьому випадку дитина буде озброєна у разі непередбачених ситуацій, а батьки будуть спокійніше, розуміючи, що дитина може подбати про себе.