16
Які питання потрібно запитати дитину частіше?
Діти є непристойними і беззахисними істотами, які часто не знають, що є багато загроз у світі. Однією з завдань батьків є захистити дитину від небезпекиВстановити в нього корисні звички, які допоможуть зробити правильні рішення в критичних ситуаціях.
Психологи дитини виділяють цілий перелік питань, до яких дитина повинна знати правильні відповіді. Звичайно, є багато неприємних ситуацій, але навіть пара практичних порад допоможе закріпити правильний алгоритм дій, що дозволить дитині орієнтуватися на інші обставини.
Щоб зрозуміти, скільки дитина знає, як діяти в певній ситуації, експерти радять запитати 16 питань в свою чергу, знайти слабкі сторони, а також дізнатися, що працювати на роботі.
3610Р. 4200Р.
Діти повинні бути захищеній І перш за все, щоб це зробити, поінформувавши дитину, що можливо і що це не так. У цьому випадку дитина буде озброєна у разі непередбачених ситуацій, а батьки будуть спокійніше, розуміючи, що дитина може подбати про себе.
Психологи дитини виділяють цілий перелік питань, до яких дитина повинна знати правильні відповіді. Звичайно, є багато неприємних ситуацій, але навіть пара практичних порад допоможе закріпити правильний алгоритм дій, що дозволить дитині орієнтуватися на інші обставини.
Щоб зрозуміти, скільки дитина знає, як діяти в певній ситуації, експерти радять запитати 16 питань в свою чергу, знайти слабкі сторони, а також дізнатися, що працювати на роботі.
3610Р. 4200Р.
- Що робити, якщо батьки не вдома, а хтось намагається відкрити двері?
Перш за все, щоб зробити, це викликати мами і таду, і якщо вони не забирають телефон, зателефонуйте поліцію. У першому варіанті батьки не зможуть швидко звернутися до сусідів. - Чи можу я запозичувати цукерки від незнайомця?
Про нас Немає солодощів, іграшок або інших подарунків можна прийняти з незнайомців. 58377629 - Дихати вийшли з розетки, а дорослі не вдома. Що робити?
У разі пожежі слід залишити квартиру, набрати номер пожежного сервісу або рятувального сервісу і звернутися до допомоги сусідів. Самостійно намагатися відмовлятися від пожежних експертів - Негайний дорослий просить допомогти. Чи допоможете ви?
Потрібна допомога дорослим, але, звичайно, не до дитини. Не обов'язково допомогти таким дивним дорослим. - Що робити, якщо пачка собак атакується?
Під час зустрічі з собаками, головне – бути спокійним і показати спокійний вигляд. Ви не повинні спровокувати тварин, але ви не повинні відходити. Ви можете відволікти свою увагу з парасолькою або рюкзаком, поступово відійти від пачки. Спробуйте не повертати спину на собаки і не дайте собі оточити. - Чи варто відвідати незнайомця одного віку?
Не варто відвідати незнайомих людей. Навіть коли мова йде про однолітків. - Що робити, якщо ви почуєте газ?
Зателефонувати газовій службі ("104") або рятувальній службі ("112"). При можливості відкриваються вікна. - Чи можу я взяти ліфт з незнайомцем?
Якщо дитина чекає ліфт, а незнайомець підійшов до нього, то не варто йти з цим дорослим. Краще, якщо дитина відповіла, що чекає батьків, які пройдуть. - Що робити, якщо ви будете дотримуватися?
У цьому випадку потрібно піти на переповненене місце і звідти батьків, повідомляти дивних спостерігачів. - Хто може відкрити двері, коли ви будинку самостійно?
Не можна відкрити двері незнайомцям, незалежно від віку, статі, професії. - Що робити, якщо вам захопить незнайомець?
У цьому випадку необхідно привертати увагу людей, потерти і боротися з усіма силами. Якщо поруч знаходяться автомобілі, ви можете вибити на них, сподіваючись, що сигналізація буде працювати. р. - Що робити, якщо ви втратите в натовпі?
У цьому випадку потрібно вийти з потоку людей, які намагаються переходити в край. Ви не повинні бігти до натовпу, але досить піти в тому ж напрямку, як і інші, поступово зрушивши до відкритого простору. - Що б ви робили, якщо ви були в громіздці?
Необхідно знайти безпечну притулку, таку як магазин або вхід. Не можна стояти під дерево або біля металоконструкцій. Також слід уникати полонин води. - Що робити, якщо ви або ваших близьких загрожують онлайн?
Про це слід повідомити батькам, а також до поліції, щоб зупинити загрозу будь-якого характеру. - Якщо Ваше ім'я є друзями?
Про нас Виняток немає. Ведуться лідирувати, щоб ви не захочилися, Не бажано з батьками. - Чи можу я скористатися аптечкою без батьків?
Дитина повинна розуміти, як небезпечне життя і здоров'я може бути неправильним використання медикаментів. Тому не можна доторкнутися до першого набору допомоги при відсутності мами і татом.
Діти повинні бути захищеній І перш за все, щоб це зробити, поінформувавши дитину, що можливо і що це не так. У цьому випадку дитина буде озброєна у разі непередбачених ситуацій, а батьки будуть спокійніше, розуміючи, що дитина може подбати про себе.