9
Рецепт для ажурних млинців на молоці
Соски молочні І ви повинні мати однаковий стандарт кожен раз: не товстий, не твердий, не переповнений, не водяний, але завжди однаковий. Я зроблю все за принципом трьох склянок, я спробую вибрати той же виробник борошна, я завжди купую молоко з однієї жінки на ринку. В результаті завжди є чудові млинці, які можна їсти, а з ікрою, а потім банан з сиром, щоб приготувати.
Редакція "Сайт" Я хочу поділитися цим принципом. Все, що потрібно підготувати і запам'ятати принцип назавжди, завдання досить просто. Тепер оберіть вимірювальне скло 200 або 250 мл, напишіть на неї "для млинців" і використовуйте тільки для цього. Ось ми йдемо!
Ажурні млинці на молочному Вам потрібно
Підготовка
Є багато способів зробити млинці з молоком. Тут, наприклад, є інший корисний посібник, який в цьому аспекті допоможе уточнити багато. Завжди використовуйте трикутний принцип, якщо ви не можете вирішити на кількість інгредієнтів, оскільки це найпростіший спосіб досягнення передбачуваних результатів. Бон привіт!
Редакція "Сайт" Я хочу поділитися цим принципом. Все, що потрібно підготувати і запам'ятати принцип назавжди, завдання досить просто. Тепер оберіть вимірювальне скло 200 або 250 мл, напишіть на неї "для млинців" і використовуйте тільки для цього. Ось ми йдемо!
Ажурні млинці на молочному Вам потрібно
- 1 ст.л. борошна
- 1 ст.л. молока
- 1 ст.л. окропу
- 2 яйця
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. солі
- 40 мл рослинної олії
Підготовка
- Візьміть простору чашу, приводіть яйця там, відразу додайте сіль, цукор і рослинно-маслянийй Надійно перемішати все до однорідної маси.
- Не перестаючи змішувати один крок в чашу, залити склянкою окропу, а потім склянкою холодного молока. Ми не повинні робити це занадто швидко, ми ніде не поспішаємо. Не ввімкніть змішувача, - Також скло. Це як швидко і точно підготовлено відповідне тісто.
- Якщо у вас є один. панчохи Для млинців: пекарні млинці на ньому близько однієї хвилини кожен. Це досить зробити млинець з двох сторін.
- Дядько! На основі кількості тесту слід виходити близько 15 млинців, ви будете проводити близько півгодини. Приходьте, це дуже швидко. Подавати з варенням, варенням або ікрою, вони також підходять для начинки. Можна використовувати в якості основи для лазні з сиром.
Є багато способів зробити млинці з молоком. Тут, наприклад, є інший корисний посібник, який в цьому аспекті допоможе уточнити багато. Завжди використовуйте трикутний принцип, якщо ви не можете вирішити на кількість інгредієнтів, оскільки це найпростіший спосіб досягнення передбачуваних результатів. Бон привіт!
Чому ви повинні вивчати англійську мову у вільний час
Чому зберігати пластикові пляшки у вашому будинку?