Рецепт для ажурних млинців на молоці

Соски молочні І ви повинні мати однаковий стандарт кожен раз: не товстий, не твердий, не переповнений, не водяний, але завжди однаковий. Я зроблю все за принципом трьох склянок, я спробую вибрати той же виробник борошна, я завжди купую молоко з однієї жінки на ринку. В результаті завжди є чудові млинці, які можна їсти, а з ікрою, а потім банан з сиром, щоб приготувати.

Редакція "Сайт" Я хочу поділитися цим принципом. Все, що потрібно підготувати і запам'ятати принцип назавжди, завдання досить просто. Тепер оберіть вимірювальне скло 200 або 250 мл, напишіть на неї "для млинців" і використовуйте тільки для цього. Ось ми йдемо!

Ажурні млинці на молочному Вам потрібно
  • 1 ст.л. борошна
  • 1 ст.л. молока
  • 1 ст.л. окропу
  • 2 яйця
  • 1 ст. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • 40 мл рослинної олії

Підготовка
  1. Візьміть простору чашу, приводіть яйця там, відразу додайте сіль, цукор і рослинно-маслянийй Надійно перемішати все до однорідної маси.

2. Не перестаючи змішувати один крок в чашу, залити склянкою окропу, а потім склянкою холодного молока. Ми не повинні робити це занадто швидко, ми ніде не поспішаємо. Не ввімкніть змішувача, - Також скло. Це як швидко і точно підготовлено відповідне тісто.

3. Якщо у вас є один. панчохи Для млинців: пекарні млинці на ньому близько однієї хвилини кожен. Це досить зробити млинець з двох сторін.

4. Дядько! На основі кількості тесту слід виходити близько 15 млинців, ви будете проводити близько півгодини. Приходьте, це дуже швидко. Подавати з варенням, варенням або ікрою, вони також підходять для начинки. Можна використовувати в якості основи для лазні з сиром.

Є багато способів зробити млинці з молоком. Тут, наприклад, є інший корисний посібник, який в цьому аспекті допоможе уточнити багато. Завжди використовуйте трикутний принцип, якщо ви не можете вирішити на кількість інгредієнтів, оскільки це найпростіший спосіб досягнення передбачуваних результатів. Бон привіт!