Інструкція для приготування вареної конденсованої

Моя бабуся зроблена згущена і лікується в російській плиті. Молоко було саморобним. Я ще пам'ятаю, що смак. Дякую за мій дідусь!

Тепер я варю на плиті за рецептом, тільки молоко з мішка. Я просто побачила рецепт.згущений від Ольги Матвей та вирішили доповнювати метод приготування бабуся з парою цікавих мудростей. Дуже добре смакує і швидко. Я проживаю не більше 10-15 хвилин на все!

Домашнього приготування згущеного молока Сьогодні видання "Сайт" Як швидко і смачно приготувати. Головнай Не можна відірвати!

інгредієнти
  • 200 мл молока
  • 180г цукру
  • 2 ст. л.
  • 50г вершкове масло
  • 1 ст.л. молочного порошку
  • щіпка

Підготовка
  1. Зігріваємо молоко, але тільки так, щоб вона не закипала, але дуже гаряча.

2. Залийте цукор в густий горщик і додайте воду. Війна карамель на середній вогонь, постійно помішуючи однорідну масу.

3. Додати вершкове масло. Зберігати цукор і вершкове масло на вогонь так, щоб суміш змінює колір. Не забудьте постійно перемішати! 222260

4. Коли карамель набуває консистенції і кольору, як згущене молоко, заливають гарячим молоком. Варити на середньому вогні до готовності карамелі. Порошкове молоко. Варіть 3-5 хвилин до розчинення грудок карамелі. Якщо грудочки залишаються, збийте суміш блендером.

5. Додайте щіпку солі до готової карамелі. Перемішайте суміш і остудіть її. Консистенція згущеного конденсату повинна нагадувати товсту сметану. 499 р.

Пропонуємо ознайомитися з цікавим рецептом для домашнього торта «5 ложок». Як виглядає арахісу з конденсованими тільки у вигляді торта!

Це можна додати в торти і торти або ангелДодати в чай або поширити на хліб або крупи. Спробуйте приготувати, це дуже добре!