13
Інструкція з приготування сирних млинців на кефірі
Якщо ви втомилися ковбаси на сніданок, необхідно підготувати ці млинцій Такі млинці варять досить швидко, вони виходять пишними, майже люблять дріжджі. Сир не переважає, але надає приємний вершковий відтінок. Для мене це дуже доречно, так як я повинен «зловити» її з моїх піків.
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як випікати млинці на кефірі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сирні млинці на кефірі Інгредієнти для тіста
Підготовка
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт миттєвих млинців з начинкою. Ви можете приготувати млинці і солодкі і солоні, як з начинкою і без. З такою стравою легко порадувати смаки будь-якої людини!
Я подаємо млинці зі сметанним соусом і згущеним молоком, можна це зробити медом, підібрати до смаку. Дійсно. ідеальний сніданок ЗАМОВИТИ! Кожен оцінить його, як дорослим, так і дітям, обов'язково спробуйте приготування їжі.
Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як випікати млинці на кефірі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Сирні млинці на кефірі Інгредієнти для тіста
- 200 г сиру
- 250мл кефір
- 2 яйця
- 3 ст. цукру
- 180г борошна
- 10г ванільний цукор
- 0,5 ч.л. соди
- щіпка
Підготовка
- У зручному контейнері з'єднують яйця з цукром, ванільним цукром і сіллю. Збийте міксер на 2 хвилини до стану білої повітряної маси.
- Сир кисломолочний і сирний. Стирайте міксер.
- Додати сіяне борошно і соди. Поперчити лопатку акуратно. Залиште тісто на столі 10 хвилин. р.
- На нагрітій сковороді залити трохи рослинного масла і столову ложку викласти тісто.
- Фрі млинці на невеликому вогні, перша сторона під закритою кришкою. Інший, немає кришки. Покладіть готові млинці на тарілку. р.
- Це, млинці Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна консультація Також я пропоную вам рецепт миттєвих млинців з начинкою. Ви можете приготувати млинці і солодкі і солоні, як з начинкою і без. З такою стравою легко порадувати смаки будь-якої людини!
Я подаємо млинці зі сметанним соусом і згущеним молоком, можна це зробити медом, підібрати до смаку. Дійсно. ідеальний сніданок ЗАМОВИТИ! Кожен оцінить його, як дорослим, так і дітям, обов'язково спробуйте приготування їжі.