21
Як пришити сукню з цільним рукавом
Сукня-сніданка - класичний. Він завжди виглядає ефектно і відмінно підходить для жінок з будь-яким малюнком. Щоб пришити таку сукню під силу навіть початківця рукодільниці, і особливості дизайну цієї моделі дозволяють використовувати тканини абсолютно різних товщин.
Саме тому редакційна колегія "Сайт" розповість вам, як пришити вся сукня своїми руками!
Сукня з плоским рукавом плаття дуже зручна, так як вона Він вільно сидить і не затримає рухів.й Достаток стилів дозволить вам моделювати вашу сукню, яка підійде вам максимально. І так як не потрібна окрема робота на елементах, її можна швидко шити і легко.
Крок за кроком:
Я прикріплюю відео до моїх інструкцій, які допоможуть вам познайомитися з усіма нюансами пошиття Детальніше. плаття без візерунка!
про:blank
Я сподіваюся, що ця стаття надихає вас створити таку річ. Успіх і свіжі ідеї в рукоділлі! Я впевнений, що ви досягнете успіху, навіть якщо це ваш перший досвід.
Саме тому редакційна колегія "Сайт" розповість вам, як пришити вся сукня своїми руками!
Сукня з плоским рукавом плаття дуже зручна, так як вона Він вільно сидить і не затримає рухів.й Достаток стилів дозволить вам моделювати вашу сукню, яка підійде вам максимально. І так як не потрібна окрема робота на елементах, її можна швидко шити і легко.
Крок за кроком:
- Перше, що необхідно ретельно зробити виміри обхвату грудей, талії, стегна, спини. Крім того, визначають довжину рукава, а також обсяг руки на призначеному кінці рукава. Всі значення (крім довжини рукава) діляться на два. Ми працюємо з ними в процесі різання. Це значення, які використовуються як приклад.
р. - Ми будуємо спину сукні. Ми не використовуємо кальмари, ми робимо це безпосередньо на тканині. Перш за все, прокладаємо горизонтальну лінію внизу. Потім на ньому перпендикулярно позначте ширину лінії грудей, стегна і дно сукні. Визначити довжину виробу. Зробіть застібку талії в центрі спини. З краю стегон до нижнього краю робимо лінію для звуження.
- Зверніть увагу на горизонтальну лінію задньої ширини. Проводимо плече з нахилом 2,5 см. Висота декольте 3,5 см, ширина 9 см. Ви можете зберегти більше, якщо ви хочете більше відкрити крій.
- Виміряємо і відмітаємо від кінця плеча довжину рукава і його ширини. Краще на 1-2 см більше, тому після фітинги можна видалити зайву тканину. Потім в середині відстані між талією і грудями покласти позначку. З неї починаємо вести дугу рукава. Незалежно від того, як ви її малюєте, розмітка буде правильним. Просто орієнтуйтеся на те, що плаття ви хочете закінчитися.
- Власники вузької талії можуть зробити витяг посередині. Не можна видалити зайві сантиметри тканини безпосередньо на дугу з вище. У цьому випадку плаття не сидить і піде в хвилях.
- Виріжте готову тканину для спини. Робимо відступ на швах 1 см. Після цього ми можемо почати вирізати передню частину сукні. Краса полягає в тому, що ми вже зробили всі базові виміри і більше не потрібно загадувати складні розрахунки. Покладаємо ріжучу назад на тканину і позначаємо розташування вирізу на ній. Передній крій буде, звичайно, бути більшим. Якщо ви хочете бути під шиєю, 8 см буде досить. Але ми робимо пухкі сукні, тому відкладаємо 11 см. Зробіть косу лінію переходу на плече і рукав. Дядько! Ми можемо вирізати тканину для переднього сукні.
719748 р. - Робимо шов в центрі виробу, тому вирізаємо основну нижню горизонтальну лінію і змітаємо її.
- Це найбільш приємна частина сукні! Ми можемо бачити результати нашої роботи. Ми кладемо готову передню і назад по одному і змітаємо бічні частини зверху вниз.
Я прикріплюю відео до моїх інструкцій, які допоможуть вам познайомитися з усіма нюансами пошиття Детальніше. плаття без візерунка!
про:blank
Я сподіваюся, що ця стаття надихає вас створити таку річ. Успіх і свіжі ідеї в рукоділлі! Я впевнений, що ви досягнете успіху, навіть якщо це ваш перший досвід.