Чи потрібен будинок з товстої пряжі?

Я зустрівся з старим другом минулого дня. Я ще думаю... Ольга, ім’я мого друга, є рукодільницею та ремекцією благородства, вона проводить різні майстер-класи ручної роботи для жінок протягом п’яти років. Наша розмова з нею не про рукоділля, але про подарунки батькамй

Одного разу мама прийшла до Оли і підказав, що вона дійсно бажала ковдру в подарунок від товста пряжай Ви знаєте, це грубі нитки, тиснені, великі в'язання. Зараз вони трендують. На практично кожній сторінці глянцевих видань про дизайн можна знайти фото з інтер'єром, де на дивані або ліжко є така ковдра.

р.

Мама Олія розповіла, як вона любить такі ковдри. Як легко і швидко вони повинні бути. Жінки уявили, як таке ковдру буде виглядати в вітальні і який колір підійме до штор.

Ця бесіда була ще восени, тому Оля не прикріпила багато значення для неї. А тепер, взимку, і навіть напередодні мого дня народження матері, вона думала про те, що подарувати їй і запам'ятовує цю розмову.

р.

Я пам'ятаю, коли я навчався в Академії дизайну і готую свою домашню роботу про в'язання як тренду, я пролетів через фотографії в інтернеті з ковдрами з великої пряжі, але це навіть не сталося, щоб вони могли в'язати самостійно. Здавалося б, деякі круті, недоступні дизайнерські речі, сказали друг, і я відвертаю какао і слухав її історію.

Тоді вона прийшла до іноземних блогів. Увійтий Тому що це руки, які в більшості випадків в'яжуть цю красу.

Товсті пряжіДуже ефектно виглядає. Ці гладкі великі петлі притягують очі. Ви хочете зв'язатися з ними. Почуття. Такий ковдр дає відчуття комфорту. З іншого боку, тоді друг мав відчуття тяжкості. «Що ж таке те, що важить просто тон!» – продовжено Оля її історія.

Тоді вона поставила її другу внизу. Мистецтво зробити таку ковдру на стадії плетіння виробів в журналі. Тепер після запиту моєї матері на ковдру розпочато планування створення речей своїми руками.

Перша річ Оля почала перегляд інтернет-магазинів і голок магазинів у пошуках цієї дивної пряжі. Знаючи його не складно, тому що тепер це на пікі популярності. Матеріал в основному сто відсотків. Українськийй Дуже тепло, але важко.

Сумка для батьків становить 2 метрів від 2 метрів. Зосереджуючись на різних сайтах, я прорахував, що ковдру цього розміру потрібно близько 8 кілограмів пряжі. 8 кілограмів, уявіть собі! – з виходом на обличчя сказав друг. Тобто вага готового виробу буде 8 або навіть 9 кілограмів.

Тоді друг думав про практичну сторону: як мити цю річ. пральна машина не підійде. Так ми повинні висихати його. У будинку, де онуки періодично приходять (Oli має близнюки хлопчиків-вінів), а також собаки ляпас і канар, крім того, вам доведеться чистити таку ковдру часто. А задоволення не дешево!

«Вартість кілограма пряжі досить висока. При цьому потрібно близько 8 кілограмів. Я не вітаю, я не шкода за гроші на хороший подарунок батькам, але це виправдано подарувати ковдру за ціною дорогих постільних речей або електричний чайник з тостером або гарною мікрохвильовою піччю?

Я був туманом. Не торкайтесь, але трохи натерти. А час для в'язання потрібно провести, але це завжди не достатньо! – чесно приймав другу.

Тоді Оля почала шукати готові ковдри для продажу, але їх ціна була вище, ніж індивідуальна вартість пряжі. І дешевше варіантів були виготовлені з синтетичних матеріалів, які, як кажуть, більше не теплі, але прохолодно.

«У кінці я подарував ковдру товстої пряжі!» – уклав його історію другом. І тоді я запитав мене про це.

Я ще плутаюся. Так, така ковдра не дуже практична, але моя мама хотіла її, що означає, що вона принесе їй позитивні емоції. І радість коханих - найголовніше!

Для тих, хто вас цікавить, це досить добре. Увійти Це ковдри своїми руками.

про:blank

Також для закоханих рукоділля я пропоную дізнатися, як в'язати азіатську лопатку спицями. Характеризується фактурою і помпою, велика в'язана коса радує навіть досвідченими в'язницями. Тому такий об'ємний візерунок дуже рідкісний серед в'язаних речей.

Подарунок: Чи можу я дати мені маму? Фрукти-гіфт? Я буду раді, якщо ви поділитеся думками з нами в коментарях!