Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

Відмінюється варіант з караоке-мухою, час не дозволяє виходити за межі міста, що означає, що штани та футбол. Так що це буде! Ми збираємося разом в нашому будинку і збираємо теплою стороною. Ми не будемо готувати багато, ми будемо купувати деякі продукти харчування в кулінарії, дружина випікатиме тільки м'ясо в духовці. Я подбаю про організацію дозвілля, щоб ніхто не буде нудним.

Колеса і веселощі, що нам потрібно прогріти. Що жартувати - це не важливо, що це стосується. Ви повинні підготувати своїх друзів до найважливішого. Я думаю, що кілька простих відвертів допоможе розслабитися, а потім ми будемо грати в Crocodile. Це родзинка нашого вечора, і ми плануємо добре сміятися.

Як приємно відтворити друзів на наступних зборах р.

Хтось з почуттям гумору не розвивалися кращих відносин, тому я намагаюся вибрати найбільш толерантний. Я хочу, щоб вечір був успішним, але деякі мої друзі досить вразливі. У вас є питання, але це також частина розмови. Інтернет завжди надходить на допомогу. Ви можете використовувати лише один раз.

Джокс і жарти.
  1. Найкраще починати з логіки та уваги. Як це зробити? Перептонський або періпонський барабан? Кожен в хору скажеш «перепсон». Вронг! мембрана барабана, що працює. Цей жарт не знає про цей жарт заздалегідь. Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

2. Запитайте себе: Чи є Winnie Pooh свині або борі? Вінні Пух насправді є ведмедем, але дев'ятдесят відсотків буде наполягати, що він є бором. Але можливо, що хтось здогадує. Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

3. Що десять разів сто? Це право, кілограм, не тільки літр, так як кожен використовується для мислення. Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

4. Ми можемо грати в зоопарк. Правила прості: як тільки гравець чує ім'я тварини, що ведучий раніше дав йому, він повинен сидіти на підлозі, а інші зупиняти його. А потім ведучий списує тварин, і коли кожен почує кота, починається настій. Бо хост дав всім тим же словом - "кат!" Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

5. При ретельному похованні з різних магічних судин можна відіграти язика-посадку. Важливо заздалегідь тренуватися, щоб адекватно встановити завдання. Ось вони, ці "швидких скручень":
    до Це кулон.
    - У мене є два капелюхи, один модний і інший не модний.
    - На пагорбі я збираюся на пагорбі.
    - Я збираюся по лунках, я не збираюся з каструлі.
    Для дітей необхідно надіслати в наступну кімнату. Як приємно відтворити друзів на наступних зборах

Я люблю жарт: іноді я спеціально підготував, іноді я жарт неприпустимо. Чи можна дізнатися це з метою? Не проблема! Не жартувати або приниження. Неприємний жарт, щоб заспокоїти всіх навколо і заражати сміхом. Для того щоб організувати вечерю і запрошувати друзів.