14
Інструкція по підготовці віденського горіхового бункера
На День Народження вона пішла на екскурсію до Австрії. Це королівський подарунок мій чоловік дав мені на день народження. Подорож до Відня був дивним, тому багато вражень! Але головне - віденський горіховий бункер. "Ви повинні бачити мене блювоти пекар за рецептом!" Я сказав другу, а потім написав її вниз в її блокнот.
Випікати це. аромат Тепер з приводу і без причин. І кожен, хто намагається, негайно запитайте, як я зумів приготувати таку смачну страву. І я не шкода. Неважливо, скільки ви запікаєте, завжди є кілька.
р.
Пшеничні бункери сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. вуаєристй Бюджет, швидкий і божественно смачний!
Тест інгредієнти
Додаткові інгредієнти
Підготовка
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати скибочки з сиром. Завдяки кефіру, який входить до складу тесту, випікання залишається м'яким протягом тривалого часу. У вас є кілька днів, щоб насолоджуватися цими ласощами і поділитися ним з сім'єю і співробітниками!
Боби ароматні і м'які. Тісто виглядає так повітряно! Це випадок, коли ви абсолютно точно відчуваєте як смак, так і структуру, і як булочки трохи прикусають, і як він трохи шарується і одночасно. м'який і ніжнийі плавлення.
Будьте впевнені, що Ваш будинок буде вдячний їм!
Випікати це. аромат Тепер з приводу і без причин. І кожен, хто намагається, негайно запитайте, як я зумів приготувати таку смачну страву. І я не шкода. Неважливо, скільки ви запікаєте, завжди є кілька.
р.
Пшеничні бункери сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. вуаєристй Бюджет, швидкий і божественно смачний!
Тест інгредієнти
- 3.5 ст. борошна
- 200 мл молока
- 3 жовтки
- 100г цукру
- 70г вершкове масло
- 2 ст.л. сметани
- 1 ст. л. коньяку
- 1 ст.л. рослинної олії
- 7г дріжджі
- 0,5 ч.л. ванільної сутності
- 0,5 ч.л. солі
Додаткові інгредієнти
- 1 яйце
- 50-70г розтоплене вершкове масло
- 150 г горіхової крихти
- 100г цукровий порошок для посипання
Підготовка
- Щоб приготувати опар в зручному контейнері, залити теплим молоком і розвести дріжджі в ньому. Додайте 2 столові ложки борошна і 1 столову ложку цукру. Добре перемішати до однорідності, покласти в тепле місце на півгодини.
- У піднятій посилці додайте коньяку, ванільний суть і жовтки яйця. Дивитися з вінком або виделкою.
- Розтопіть вершкове масло і додайте його до пари. Також додайте сметану, рослинну олію, сіль і решту цукру. Дивитися все разом.
- Додати решту борошна. Борошно може знадобитися трохи більше норми, зазначених в рецепті, або трохи менше. Все залежить від якості і вологості борошна. Змішайте тісто, потім покрийте його харчовою плівкою або рушником і поставте її в тепле місце для підйому. Після першого підйому покласти тісто і встановити його, щоб піднятися на другу половину години. Поставте тісто в холодильник ще 30 хвилин.
- Візьміть тісто з холодильника, розкачати його в резервуар. Помариньте його з розтопленим вершковим маслом, посипте її зверху подрібненими горіхами.
- З валиком вичавити кришку в тісто. Формуйте рулон з шару так, щоб горіхи знаходяться всередині. Змастити край тіста водою і злегка закріпити, а потім поверніть шов вниз. Зріжте трапецід. р.
- Піднос покривається пергаментом, надягають бункери на ньому. Нехай вони стоять протягом 15 хвилин. У центрі кожної злегка притискаємо шпатулку або розтушну сторону ножа. Помариньте бункери збитим яйцем. Випікайте бункери в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки до готовності.
- Це, свінгери Готовий. Бодибилдерши!
Редакційна колегія Також я пропоную дізнатися, як приготувати скибочки з сиром. Завдяки кефіру, який входить до складу тесту, випікання залишається м'яким протягом тривалого часу. У вас є кілька днів, щоб насолоджуватися цими ласощами і поділитися ним з сім'єю і співробітниками!
Боби ароматні і м'які. Тісто виглядає так повітряно! Це випадок, коли ви абсолютно точно відчуваєте як смак, так і структуру, і як булочки трохи прикусають, і як він трохи шарується і одночасно. м'який і ніжнийі плавлення.
Будьте впевнені, що Ваш будинок буде вдячний їм!