Головна Організатор Ідеї

Головна зберігання Це отримання більш актуального. Є навіть книги та статті про науковий підхід до розміщення простору. «Це дійсно дуже захоплюючий, коли ви почали, і ви навіть не помітите, як все в квартирі буде розумно організовано!» Я чув від мого чоловіка, який щасливо поділився своїм новим хобі своїм сусідом.

Після читання Marie Kondo’s book “Магічна чистка”, чоловік перетворив квартиру в суцільний органайзер. Дуже дякую. Всі місця зараз!

Сьогодні видання. "Сайт" Я поділуся з вами, шановним читачем. Організатор для кухні і за її межами.

Головна організатори
  1. Кухня багатофункціональна кімната. Суддя для себе: тут і варити, і їсти, і іноді це найкраще місце, щоб поговорити з серцем. Саме тому цей простір слід продумати до найменшої деталі: від аксесуарів до миття (поживна мила або губка для миття посуду так вони можуть висихати) до меблів і різних інноваційних речей для квартири. Купуючи їх для кухні робить номер більш функціональні і легко працювати.

Р

2. У магазині полки можна знайти всілякі полки, гачки, вішалка, підставки для підлоги, різні полки, які полегшують облаштування кухні, завдяки їм можна створити власний унікальний дизайн інтер'єру цієї кімнати.

3. Не варто купувати дорогі організатори. Організатор для кухні або вішалка може бути виконаний самостійно. Будь-який може бути корисним: від вигнутої виделки до звичайних піддонів.

4. Якщо ви знайдете цю просту і функціональну полицю, ви можете зберегти багато місця у ванній кімнаті. І якщо це ще ковані, як і в цих варіантах, це принесе вашому будинку не тільки замовлення, але і витонченість і стиль.

5. Пара більш яскраві ідеї!

6. Лібераційна організація простір Урок не тільки простий, але і захоплюючий. Для цих цілей ви можете створити організатор своїми руками, який зручно вмістить певну категорію речей і гармонійно впишеться в інтер'єр при необхідності. Дуже наполегливе питання виникає: що робити організатора? У такому створенні абсолютно не потрібно інвестувати гроші, досить подивитися на накопичені, але ніколи не знайшов його застосування. Ви можете використовувати старі рамки і коробки, оловіки і розтяжки тканини, будь-які інші параферналії для яких у вас є достатня фантазія.

Також я раджу познайомитися з відмінним вибором ідей, як відновити порядок в будинку і повернути комфорт. Після того, як шукайте параметри, які ми вибрали, ваш чоловік почне фіксувати все себе. Ці прості поради будинків обов'язково варто відзначити кожну господиню!

І уявіть, скільки просторого житла буде, якщо кожна річ мала своє вірне місце. У передпокої не потрібно ховатися на невеликому острові, серед розсіяного взуття і взуття, в спальні зможуть повністю дихати, знаючи, що дитячі іграшки зібрані в одному місці, а на кухні кожен необхідний. кицькай

Що ви думаєте про цих організаторів? Бажаєте одного будинку?