Як ефективно подавати будь-яку закуску

Так, що я можу сказати? Окуляри в темному будинку, на свято Представлено додатковий свіжий набір дванадцять штук. Я думав, що дружина зараз ці окуляри гостям починають, але немає – стриманий. А потім я пам'ятав, що на прийомі на весілля я бачив смішну річ. Це весело!

Я не знаю, хто прийшов з цієї блискучої ідеї використання окулярів замість пластин. Чому? Ви можете легко покласти всі мечі в ньому, особливо з тих пір чашка Дуже зручно. Плюс того, що внизу відразу соусом, вам не потрібно підштовхувати всіх, щоб дістатися до кетчупу. Коли залишилися гості, ми відразу пішли онлайн. Відкрито фантастичні речі!

Верріна Коктейль Окуляри називаються спочатку з Франції. Спочатку використовуються закуски і салати. чашки для пострілів. Це качка. Але реставранти пішли ще далі і тепер ви можете легко знайти салатні коктейлі на фуршеті. Що таке фуршет? Дружина побачила цю красу, і на наступний день народження змусить закусити ті ж самі. Удачливий, окуляри!

Все виглядає дуже красиво. Найголовніше, щоб створити контрастність, в прозорому склі, будь-який салат буде виглядати розжарювання. Про нас мікси Від свіжих огірків і помідорів, і які краси.

Почати Скляні вироби Для вина? Не проблема! Поставте найбільш оригінальну закуску в них і подивіться, як охолонути її виглядом.

р.

Вам подобається склянка салату? Я знаю, що там були креветки, але ви можете протистояти спробі? Це чудова ідея.

Більше напоїв. Моя внутрішня жорстока досконалість культура-шокй Це дійсно великий, дійсно!

Можна відразу ж подавати ложку, щоб не сходження на скло своїми руками. Я дуже не знаю, якщо є достатньо ложок. Я не хочу купувати більше.

, Україна

Я дуже впевнений, що ми будемо робити щось, як це. Чому обмін на будь-яку дрібну річ, коли можна правильно навантажити склянку для коктейлів?

до 1 2 3 4+

Або ми можемо зробити це. Дружина вже враховує окуляри, напевно достатньо для всього. Це те, що це означає, щоб мати гарну ідею в часі! Я пишаю себе.

Як ви бачите, це лише невелика частина того, що можна зробити. Швидкий скло. Салат може бути виготовлений принаймні щодня, не прив'язаний до свят. Ви забираєте його, ви будете насолоджуватися ним. Поділіться цією статтею з друзями, і в коментарях напишіть, як ви особисто використовуєте додаткові окуляри. Оскільки будь-який метод звуку завжди заслуговує на повагу.