До чого сниться дружня сім'я

Коли діти з'являються в сім'ї, життя подружжя змінюється значно. Здавалося б, не один більше дорогоцінних речей, ніж це трохи радості. У цей період жінки часто забувають, що почуття між ними не пішли і повинні підтримуватися незалежно від любові до дитини.

Якщо у вас є одна дитина. Що робити, якщо є вісім? Архієпископ Павел Плотніков знає це в першу чергу. І сьогодні видання. "Сайт" Увійти історія його великої родини і мудрість життя.

Протопист Павел Плотников і його дружини Надія має 8 дітей. Сім'я є їх основним хобі. З метою створення щасливої атмосфери Вони люблять один одного більше, ніж вони люблять своїх дітей, але вони позбавлені їх життя. Архиєпископно поділився основними принципами освіти і любові, які зацарюють в їх сім'ї.

Архієзна зустрілася з майбутнім дружиною під час навчання на семінарі Тоболська. Вони зустрілися на поїзді, повертаються з поїздки в Дівево. Поговорили цілу подорож, своїх однодумців навіть подумав, що він за поїздом. Тоді вони взяли участь способи, але молодим людям здавали знову зустрітися.

Це рік. Надія принесла своїх студентів до Tobolsk семінарії для туру. Консультування для групи було обрано шансом: було прийнято рішення прикріпити семінарі, який вперше зустрівся на шляху. На щастя, цей семінар був Павлом. Тому молоді люди знайомилися, а через рік одружилися.

О. Павло каже: «День життя для себе був дуже коротким і флотним». Ми не відчували повноту, яка повинна мати сім’ю. Ми чекали, що наш син досить скоро. Він народився рівно один місяць до ювілейного весілля. Щастя перекриваємо нас.

Згодом сім’я переїхала в місто Архієст – Бердськ. Будували будинок, який виріс повільно. Майже всі діти народилися в одній лікарні, як їх батько. Для сім'ї це дуже важливо і символічно. Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Охолоджений рис Тільки пара 8 дітей. Зварений син після школи вирішив стати військовою людиною. Його батьки не заважали своїм вибором і підтримували сина. Другий син ще в школі. Не визначилися з вибором життєвого шляху, але його батьки допомагають йому у всьому.

Смузі не вимагають відповіді від дітей і не вибирають для них. Отець Павло каже: Моя дружина і я не пишу, будувати стосунки з дітьми, щоб вони почувалися, що батьки не навчаються з ними, батьки не обирають. Важливо допомогти дітям приймати рішення і оцінити їх. й

Діма і Іван, середні сини пари, ще в школі. Аня, ймовірно, вже знає, хто хоче бути - активно займається катанням на лижах. Dima не визначилися, але він працює з викладачами і добре навчається.

Наймолодший син Захар – 2,5 роки. Він вже побачив, як дорослий: він навчився сказати “не” і “так ви.” Всі дорослі повинні навчатися. Батьки виростають невелику, але незалежну людину, яка має своє бачення світу.

Бог дав пару трьох дочок. Настя в п'ятому класі. вона творча людина: вона добре малює, грає музичні інструменти. Люба просто пішов до школи. Ще в спорті, як її брати. Наймолодша дочка, Вера, п'ять. вона росте, щоб бути гарною і доброю дівчиною.

Архієст розповідає про неруйнівний парк: У китайському парі є такий вираз. На обіді продукти харчування вперше застосовуються і подаються старшим і молодшим дітям. Під час викладання перших і останніх, рисових охолоджувачів і середніх дітей в пластинах. Середні діти розповідають нам, «Для нас холодний рис». У сім'ї найбільша увага приділяється старшим, потім молодшим, потім другим старшим, потім другим молодшим, потім третій старший, третій молодший. З восьми дітей, четвертий - Ванья і Настя. Вони не просять, якщо я зайнятий, сіг і пас. Я знаю, що кожен повинен звернути увагу, щоб зробити всіх себе коханим. Я намагаюся просити їх, поговорити з ними, повісити їх. й

р.

Батьки намагаються доглядати за дітьми якомога простіше і подбати про них, але не шкодувати. У своїй сім'ї головний принцип. У відносинах з близькими вони завжди шукають середню землю. Хоча батько визнає, що це не завжди з балансу.

Якщо я пообіцяю щось, я буду дотримуватися слів, інакше я буду неприпустимим і іншим дітям не послухати мої слова. Я намагаюся будувати відносини з дітьми, як з дорослими, я кажу прямо: «Так, ви вирішили самі». Ми відправили Dima і Vanya в навчальний табір, але нам довелося дати їм стан для досягнення. Тому подбати про дітей, але не шкодувати. й

р.

Протоприфет тепер ректор храму Михайла Архангела. У храмі є багато обов'язків. Він вважає, що дружина іноді скаржаться про відсутність уваги. Отець Павло визнає, що це добре, що вона говорить, не harbors resentment. Щоб уникнути конфлікту, ми повинні говорити один одному.

Павел Плотников: Я послужу в іншому місті, я не маю на увазі себе, навіть якщо я залишився вдома, іноді думки про храм не залишає. Я не скажу, що я збираюся з родиною, але я спробую. й

З кожним днем отець Павло набирає себе мету відкрити щось нове в дружині. Він порівняє дружину на дорогоцінний камінь, в якому можна відкрити новий лик щодня. Якщо чоловіки не спілкуються і звикли витрачати час, якщо вони не мають нічого сказати один одному, якщо вони не думають про один одного, це може призвести до трагії.

Люди думають, що з подружжя мають велику сім'ю, вони люблять дітей. Не люблю чоловіка більше." Ми любимо один одного, тому у нас є наші діти, які ми любимо. Діти - плоди любові між двома людьми. Ви завжди повинні пам'ятати це і подбати про ваші почуття на другу половину.

Ми дуже близько до думок Архиєпископа Плотнікова великі члений Ми щиро вдячні своїй родині та зв'язкам з дружиною, мало хто вдається зберегти таку теплоту та інтимність через багато років. Ви погоджуєтесь, що дружини повинні любити один одного більше дітей?