10
Інструкція для приготування манни на кефірі
Не можна любити. Попри те, що вони завжди роблять. Щоб зробити робочі дні краще, варіть. хутро "Фаворит." Ні яйця, кефір!
Маннік без яєць є некомпромісним варіантом випікання, який можна назвати вегетаріанським з усіма відповідальністю, і це також відмінне рішення для тих, хто дотримується швидкості. Я додаю шкірку одного лимона!
Маннік на кефірі без яєць Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Маннік "Фаворит"й У помпі дає коефіцієнти навіть, що випікає мати-в-право!
Тест інгредієнти
Підготовка
Також я пропоную дізнатися, як приготувати маннік з морквою і апельсиновим пілінгом. Основою є класичний рецепт манни на кефірі.
р.
Як в наповнювач Можна взяти будь-які фрукти або сушені фрукти, ягоди, горіхи, лимонна шкірка або апельсин. Особисто я люблю рецепт. Приємний аромат ванілі-легень і смак змушує вирізати шматочок за допомогою шматочок.
Цей смачний делікатес прикрасить будь-яку чайну вечірку в компанії близьких!
Маннік без яєць є некомпромісним варіантом випікання, який можна назвати вегетаріанським з усіма відповідальністю, і це також відмінне рішення для тих, хто дотримується швидкості. Я додаю шкірку одного лимона!
Маннік на кефірі без яєць Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Маннік "Фаворит"й У помпі дає коефіцієнти навіть, що випікає мати-в-право!
Тест інгредієнти
- 1 ст.л. смоліна
- 1 ст. кефір
- 1 ст.л. борошна
- 170г цукру
- 120г вершкове масло
- 10г ванільний цукор
- 10г розпушувач
- 0,5 ч.л. солі
- лимонна шкірка
Підготовка
- У зручному контейнері залити крупу мангалу, залити її кефіром. Стирайте і залиште до тих пір, поки манкі опухає півгодини.
- Розтопити вершкове масло і охолодити його. До кефірної манки додайте цукор, ванільний цукор, сіль і розтоплений вершкове масло. Додайте лимонну шкірку (можна замінити помаранчевою шкіркою). Проведіть її до однорідності.
- Запитайте борошно з розпушувачем і додайте до тесту. Стирайте його добре.
- Я переводжу тісто в склянку хлібопекарської форми, попередньо змащену невеликою шматочкою вершкового масла. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 50 хвилин до готовності. Маннікус набуває золотистого кольору.
- Це, мастурбація готовий. Можна посипати його цукровою пудрою. Бодибилдерши!
Також я пропоную дізнатися, як приготувати маннік з морквою і апельсиновим пілінгом. Основою є класичний рецепт манни на кефірі.
р.
Як в наповнювач Можна взяти будь-які фрукти або сушені фрукти, ягоди, горіхи, лимонна шкірка або апельсин. Особисто я люблю рецепт. Приємний аромат ванілі-легень і смак змушує вирізати шматочок за допомогою шматочок.
Цей смачний делікатес прикрасить будь-яку чайну вечірку в компанії близьких!