Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Інструкція для приготування манни на кефірі

Не можна любити. Попри те, що вони завжди роблять. Щоб зробити робочі дні краще, варіть. хутро "Фаворит." Ні яйця, кефір!

Маннік без яєць є некомпромісним варіантом випікання, який можна назвати вегетаріанським з усіма відповідальністю, і це також відмінне рішення для тих, хто дотримується швидкості. Я додаю шкірку одного лимона!

Маннік на кефірі без яєць Сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. Маннік "Фаворит"й У помпі дає коефіцієнти навіть, що випікає мати-в-право!

Тест інгредієнти
  • 1 ст.л. смоліна
  • 1 ст. кефір
  • 1 ст.л. борошна
  • 170г цукру
  • 120г вершкове масло
  • 10г ванільний цукор
  • 10г розпушувач
  • 0,5 ч.л. солі
  • лимонна шкірка

Підготовка
  1. У зручному контейнері залити крупу мангалу, залити її кефіром. Стирайте і залиште до тих пір, поки манкі опухає півгодини.

2. Розтопити вершкове масло і охолодити його. До кефірної манки додайте цукор, ванільний цукор, сіль і розтоплений вершкове масло. Додайте лимонну шкірку (можна замінити помаранчевою шкіркою). Проведіть її до однорідності.

3. Запитайте борошно з розпушувачем і додайте до тесту. Стирайте його добре.

4. Я переводжу тісто в склянку хлібопекарської форми, попередньо змащену невеликою шматочкою вершкового масла. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 50 хвилин до готовності. Маннікус набуває золотистого кольору.

5. Це, мастурбація готовий. Можна посипати його цукровою пудрою. Бодибилдерши!

Також я пропоную дізнатися, як приготувати маннік з морквою і апельсиновим пілінгом. Основою є класичний рецепт манни на кефірі.

р.

Як в наповнювач Можна взяти будь-які фрукти або сушені фрукти, ягоди, горіхи, лимонна шкірка або апельсин. Особисто я люблю рецепт. Приємний аромат ванілі-легень і смак змушує вирізати шматочок за допомогою шматочок.

Цей смачний делікатес прикрасить будь-яку чайну вечірку в компанії близьких!