Інструкція з приготування тертого тіста з сиром

Учора я дивився серією і побачила головний характер в рамі пити чай з тертим тортом. А потім я пам'ятав мій дитинства, літній ранок в с. і бабуся. млинці з чохлом трав'яного чаю. І так я хотів перебувати, що магічна атмосфера, яку я відразу, без зцілення, пішов шукати ноутбук з рецептами.

Торт виявився помірно солодким, ніжним, смачним і приготованим дуже швидко. Згубно добре. свінгериВ іншому випадку він швидко відійде від теплої руки. До речі, той же рецепт знайшов на каналі Ольга Матвій.

Тонований торт з сиром сьогодні редакція "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинцій Завжди безпрограшно!

Тест інгредієнти
  • 200г борошна
  • 70г вершкове масло
  • 50г цукру
  • 20мл жирний крем
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. розпушувача
  • щіпка

Наповнення інгредієнтів
  • 200 г сиру
  • 40мл крем
  • 50г цукру

Підготовка
  1. Залийте борошно в глибоку миску. Холодне масло натрієва на великій тертці, безпосередньо на борошні. Подрібніть пальці до однорідності. Порошок розпушувача і цукор.

2. Також додайте яйце і залийте вершки (може бути будь-яким жирним). Подивитись його добре. Поставте тісто разом.

3. Загорніть тісто в харчовій плівці і поставте в морозильну камеру протягом години. 215973

4. У зручному контейнері змішайте сир з цукром і вершками. Кількість цукру залежить від смаку сиру, якщо сметана, то цукор може бути більше. Диван з виделкою.

5. Візьміть тісто з морозильної камери і розбити його навпіл. Дно форми для випічки (У мене діаметр 20 сантиметрів) змащують невеликою кількістю вершкового масла. Подрібніть половину тесту на великій тертці на нижній частині форми. Розподіліть сир на вершині.

6. На сирі зверху натирайте другу половину тесту. Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за півгодини. 1148859р.

7. Безкоштовно торт з форми, зверху ви можете порошокй Бодибилдерши!

Багато знайомі з рецептом класичного тертого торта з чорною смородини. Але не всі господині знають, що тертий торт можна приготувати з іншими ягодами, і виходить дуже оригінально і красиво. Я рекомендую вам дізнатися рецепт ароматного і дуже смачного смаженого вишні. Неможливим є розбити!

Цей торт можна приготувати з будь-яких начинок: варення, ягоди, фрукти. Просто приготувати, але виходить дуже смачно. Сир з хрусткою скоринкою і ніжним сиром в цьому торті сподобається навіть самий фініку. Такий тертий торт стане гідним прикрасою. кепікі!