10
Що приготувати на сніданок з яєць
Японці цікаві люди, іноді досить складно для європейки зрозуміти їхню психіку. У всьому світі перегляд цих хлопців відбивається: кіно, життя і особливо їжа. Які відомі суші, довго підкорили світ. Якщо ви попросите японську, Чи готові яйця?У сенсі обсмаження їх якось, вони роблять це дуже дивним способом.
Редакція "Сайт" Пропонуємо ознайомитися з найбільш цікавим рецептом яєць в японській мові, які чудово підходять для сніданку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так приготуйте і намагайтеся приймати все з samurai equanimity.
Що приготувати на сніданок з яєць Як ми вже погодилися, це буде Японська мудрістьй Перед тим як почати, покласти яйця в морозильну камеру. Для рецепта нам потрібно 4 штуки, вони повинні замерзнути на лід. Окремо потрібно шукати темпура борошна, це чисто японська тема. По суті, все це в ній.
6575467р.
Японська темпура - суміш рису і пшеничного борошна, яєчного білого і спецій. Ви не можете знайти в найближчому супермаркеті. У цьому випадку можна приготувати звичайну кришку, яку найчастіше використовують для приготування певних страв. Але вважайтеся, ви отримаєте правильний смак. Проксимус
інгредієнти
Підготовка
про:blank
Це оригінальний спосіб це зробити. Як варити яйця м'якой Японська рекомендує. В той же час ви отримаєте незвичайний смак. І тепер, що ініціатива веде до: відтепер моя дружина вимагає, що я варю тільки цей яєчний темпура вранці. Що робити? Я чекаю морозильника перед сном, щоб побачити, чи є яйця. Поділитися рецептом з іншими і розповісти про враження в коментарях, а редактори "Сайт" Бажаєте вам привітати!
Редакція "Сайт" Пропонуємо ознайомитися з найбільш цікавим рецептом яєць в японській мові, які чудово підходять для сніданку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Так приготуйте і намагайтеся приймати все з samurai equanimity.
Що приготувати на сніданок з яєць Як ми вже погодилися, це буде Японська мудрістьй Перед тим як почати, покласти яйця в морозильну камеру. Для рецепта нам потрібно 4 штуки, вони повинні замерзнути на лід. Окремо потрібно шукати темпура борошна, це чисто японська тема. По суті, все це в ній.
6575467р.
Японська темпура - суміш рису і пшеничного борошна, яєчного білого і спецій. Ви не можете знайти в найближчому супермаркеті. У цьому випадку можна приготувати звичайну кришку, яку найчастіше використовують для приготування певних страв. Але вважайтеся, ви отримаєте правильний смак. Проксимус
інгредієнти
- Яйця 4 штук (не забудьте - морозиво!)
- 2-3 ст. борошна
- 3 ст.л. темпура борошна
- 4 ст. л.
- рослинне масло (манія)
Підготовка
- Приготувати підкладку спочатку. Для цього змішайте борошно темпура з водою в відповідній ємності до більш-менш однорідної маси.
- Візьміть яйця з морозильної камери і очистіть шкаралупи. Це може бути легко, але ви можете зробити це. Полегніть їх спочатку в борошні, потім копайте їх в глину. Тепер кладемо її в каструлю.
- Найкраще обсмажити яйця в великій кількості олії, таких як картопля фрі. Але якщо немає глибокого смаження, і це патологічно використовувати половину літра олії одночасно, то можна це зробити на сковороді. Алетер все ще не запасається і постійно перевертаємо яйця так, щоб вони рівномірно обсмажені з усіх боків. р.
- Невелика життєрадісна рубка: так що температура олії в сковороді не падає багато, варіть два яйця на два набори. Якщо вершкове масло охолоне, яйця не можуть вийти. Саме тому в цьому випадку краще нижувати в глибокій смажці або ємності з окропом. Час готування - 6 хвилин.
- Можна подавати зелень, майонез, соєвий соус або просто з сіллю. Тут, орієнтуватися виключно на свій смак. Нижче наведено коротке відео, де вухо може бути незрозумілим, але процес приготування явно видно. Успіхів!
про:blank
Це оригінальний спосіб це зробити. Як варити яйця м'якой Японська рекомендує. В той же час ви отримаєте незвичайний смак. І тепер, що ініціатива веде до: відтепер моя дружина вимагає, що я варю тільки цей яєчний темпура вранці. Що робити? Я чекаю морозильника перед сном, щоб побачити, чи є яйця. Поділитися рецептом з іншими і розповісти про враження в коментарях, а редактори "Сайт" Бажаєте вам привітати!