Як приготувати гречку

Він так божевільний. Це гречана гречана в холодильнику на третій день, не хочеться її виглядати, і це патологія, щоб відкинути її. Подумав про те, що робити, а потім вийшов сир. Я запитую дружину, ви збираєтеся зробити щось з цієї гречки? Якщо ні, я збираю себе. Коли я бачив, що я перемішував гречку з сиром, перекручував пальцем в храмі.

30558379

Я зізнався, що я був невірним. Але коли гречана була виведена з духовки, і моя дружина і я взяв зразок, зрозумів, що я не втратив. Другий раз зробив все з почуттям і розташуванням, я знав, скільки гречки потрібно і все інше. Результат перевищив очікування. Вся редакційна колегія "Сайт" У мене була моя гречана, і тепер я буду поділитися з вами! Дуже просто.

Як приготувати гречку

Касеро гречана Склад
  • 300г сир
  • 0,5 склянки крупи
  • 200г сушений
  • 2 ст. меду
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. рослинної олії

Підготовка
  1. Я хотів би пройти через крок. Заварити склянку води в сковороді, додати масло і залити гречку. Коли він відварює, видаліть піну, поверніть вогонь вниз, накрийте кришкою і дайте її варити до готовності. Як приготувати гречку

2. Під час заварювання гречки готують сушені абрикоси. Слід промити, потім залити окропом на 10 хвилин, відкинути на кооп. Дивид сушених абрикосів на дві частини: одна частина зрізається соломкою, інший обмацаний блендером до стану грейлі. Змішайте дві частини знову. Як приготувати гречку

3. Візьміть сир, мед і яйце, змішайте разом з однорідною масою. Тепер додайте готову гречку і ретельно перемішайте. Поставте у форму для випікання половинки гречки з сиром, вирівняйте рівний шар сушених абрикосів. Поставте решту гречки зверху. Як приготувати гречку

4. Форма з гречкою повинна бути щільно покрита фольгою. Поставте майбутні запіканки в духовці, нагріті до температури 170 градусів за 25 хвилин. Вимкніть фольгу 10 хвилин до готовності. Боже! Як приготувати гречку

Це цікаво. Дієта гречки З сиром, висушеним абрикосом і медом у себе є дивовижне поєднання, я не думаю, що це буде смачним. Ми їдемо в одному сидячому стані, ледь прогулялися пізніше, тому повністю. Написати коментарю про ваші враження та поділитися рецептом з іншими. Нехай вони намагаються приготувати незвичайну гречку з медом.