Що говорять на честь дротів зими

15 лютого — особливий день у православному календарі. Сьогодні, віруючі відзначають зустріч Господа – одного з 12 найважливіших церковних свят. Відпочивали зустрічі, радості та довгоочікуваної весни, яка несе тільки хороші.





Сьогодні видання. "Сайт" Він розповідає про те, що це таке. день І що молитва сказати сьогодні.

У 2020 році Господь є великим двостороннім православним святом. У цей день віруючі пам'ятають зустріч Христа з праведним Симеоном. У народній традиції це свято вважається днем, коли взимку і весна зустрічається. Що означає Crétation?? В цілому, в Старій слов’янській мові, «відтворення» – зустріч, а в іншому сенсі – радість.





Вважають, що в цей день є кілька зустрічей: Старі та нові заповіти, старий світ і новий християнський, а також зима і весна. У народі цей день був розглянуто хронею весни, але про це пізніше, але в той же час поговоримо про історію свята.

У Євангелії описуються деталі Ісуса, що надходять до храму. Згідно з записами, після народження Христа, його сім'я жив у Бетлеєм. Напередодні дня після народження сина Йосипа та Пресвятої Богородиці надійшли до Єрусалиму, щоб присвятити першому У храмі вони зустрілися з Ельдером Сімеоном, який був 360 років в той час.





Поцілунок пообіцяв, що він не вмирає до тих пір, поки він не побачився з власними очима Спаситель пообіцяв проповіді. Взявши маленького Ісуса в своїх руках, Симеон проголосив його Месія. Цей день був перехід від Старого до Нового Заповіту, моменту зустрічі людства з великим Спасом. Ось чому зустріч Господь є одним з 12 великих фестивалів.





Довгий приймав до проведення святкових послуг в церкві в цей день. Сьогодні свічники і води можуть бути зачаровані в храмі. Люди вірять, що Сверен свічки здатні захистити будинок від блискавки і вогню. У важкій громіздці люди запалюють таку свічку і прогулюються біля неї.

Також в цей день було призначено для збору святої води, так, щоб зібрати і не освяжити в храмі. Вони виготовляли її прямо з розплавлення кутикули. Вважалося, що така вода дорівнює міцності на хрещення. Тепер, звичайно, можна засвідчити воду в храмі.





Найголовніше промити в цей день. У цей день молитви радісні, ми вдячні Ісусові за всі його справи і пропонуємо йому хвалі. Бажано піти в храм і промити там, але молитва в домашніх умовах не гірше. Головне - молитися з усім серцем.

«Лорд Ісуса Христа, єдиний охочий Син і Слово Божого, бачив перед пророком, як дзеркало в divination, в ці дні м'якоть Пресвятої Богородиці був некоректнонароджений і на цьому чотиридесятниці дня в Сантуарі на зустрічі всього світу з Тоі, як дитина ми проводимо, виявляли і в руках правого Симеона для спалювання всім, хто існує з Адама, ми проводимо! й

Якщо це славний і благословлений в руці Матері Божої Матері в храмі Господнього, і від святої Елдера, ваші Божественні зустрічі! На сьогоднішній день небесні радіси і земля радіє, як ви бачите ваш процесіон, Боже О, процес нашого короля Божого, Хто знаходиться в Святому. У давні часи Мойсе освяло бачити свою славу, але вони не могли бачити вашу обличчя.





У цей славний день зустрічі ви зробили себе людиною в святині, блискучому з неефективним світлом бога, що разом з Симеоном вони можуть бачити вас обличчям і своїми руками, і дати їм захоплення вас, що вони можуть знати вас в м'якоть.

З цієї причини ми славимо вашу непрозорість і величність людства, для вашого приходу ви дали небесну раду, щоб падіння покоління людини. На Вашому правому суді ви вчинили наші вихованці з раю солодкості в цьому світі, але зараз ви помилилися на нас, і Пакі відкрив нам рай для нас, і вивернув наше гасіння до радості, щоб падати Адам не може бути сором'язливим з вас за свою трансгресію, і не може приховатися Ваше обличчя, яке ви назвали, як ви прийшли зараз, так що ви можете прийняти його гріх на Ви можете промити її з кров'ю, і поганяти її радістю і славифікацією.





Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

На останній і непрочитаний день вашого приїзду, коли всі святі з'їдуть до вашої останньої і великої зустрічі в повітрі, нехай ми також зробимо вас, щоб ми завжди були з Господом.

Слава To Thy Mercy, Слава Thy Kingdom, Слава Thy Watching, Один Більшість людей, для Thy є Королівство, Потужність і Слава.
З Новим роком та Різдвом Христовим! Амен.





Це свято асоціюється з дуже радісним подією, тому це яскравий і веселий день. Це перший свято року, який загоює приїзд весни. Чудовий час!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное