Як зробити торт на ранкову каву з какао

Цей торт називається «Клюмс», оскільки він ніколи не був ідеальним у формі. Але завжди з великим смаком. Дружина готує її з двома видами начинки, в залежності від настрою. Я думаю, що це також через інгредієнти. Іноді вона просто змащує її сметаною і вона над нею. Але, повірте мене, навіть у цій формі з чашкою кави просто заварюється.

Редакція "Сайт" Я люблю ділитися секретом приготування їжі. Ви можете внести зміни та орієнтуватися на власні вподобання, змінити рецепт один спосіб або інший спосіб. В цілому, какао торт Це виглядає щось схоже на це.

Торт з інгредієнтами какао
  • Яйця 2 штук.
  • 1 склянка цукру
  • 3 склянки борошна
  • 100г вершкове масло (або маргарин)
  • 2 ст. меду
  • 2 ст. какао
  • 1 ст.л. соди
  • 1 склянка сметани
  • пердят

Підготовка
  1. Змішайте разом яйця, борошно, цукор, вершкове масло, мед і какао. Перед тим як додати соду, зачистити її оцтом. В кінці слід отримати не дуже щільного тесту.

2. Подай тісто дев'ять про однакові частини (можна і менше), розкачати тонкі коржі і відправити на нагріту духовку 3-5 хвилин. Температура 180 градусів Цельсій.

3. Поки тістечка випікають, готують вершки. Все тут просто. Змішайте сметану з чорносливом або з вишнями з баночки. Штани спочатку змусять замочити і трохи подрібнити. Черрі можна додавати в якості.

4. Коли торти трохи прохолодні, сміливо змащують їх вершками один за одним і складіть в пальці. Варто бути відносно круглою структурою. Тепер ви знаєте, чому торт "кремовий"?

5. Посипати торт крихтами, які можна отримати з затискань скоринки. Торт готовий. Ви можете прийняти його відразу, або ви можете чекати, поки це замочується. У будь-якому випадку обов'язково подається кава. Бодибилдерши!

Ось простий рецепт. Як зробити какао торт і інші прості інгредієнти. Якщо ви не зробили нічого, як це раніше, це час спробувати! А потім описують почуття в коментарях. І обов'язково поділіться рецептом торта «Клумс» з друзями, дайте їм також смачні.