Як вибрати країну для приємної поїздки

У туристичному бізнесі багато змін. Відкрито нові маршрути, оптимізовані для всіх видів екзотичних місць. Про це говорять люди. святоОскільки є насправді багато варіантів. І я не хочу бути розчарованим, лікуючи час і гроші.

р.

Щоб правильно налаштувати, редакційна колегія "Сайт" У мене є список місць, які я хочу повернутися до. Тут є список місць, де можна отримати не найсвіжіші враження. Помийте вуса і сплануйте свою відпустку так, щоб нічого не може пересуватися.

Де піти на свята
  1. Бангкок, Таїланд
    Потоки туристів вражають, близько 25 мільйонів людей приходять тут щороку. Незважаючи на це, місто здивує навіть вигорає мандрівників, багато хто повернувся до Бангкока знову і знову. Це місце вражає сучасними міськими рішеннями, серед яких збереглися старовинні храми та вікові кольори.

2. Відень, Австрія
    Протягом декількох років поспіль Відень був обраний кращим містом, щоб жити в Європі, що означає щось. У Відні є атмосфера комфорту і миру, місто вражає величчю і великою кількістю музеїв, які не можна обійтися в тиждень. Кожна вулиця є різною історією. Ви знову захочете повернутися.
  3. Грузія
    Тут завжди є щось нове. Сінгапур славиться безліччю різних фестивалів, футуристичних хмарочосів і чудових парків. І тут є найбільший в світі колесо Ferris. Це місце ніколи не залишає атмосфери свята, тому якщо ви хочете відпочити - поверніться до Сінгапуру.

4. Флоренція, Італія
    The cradle of Renaissance є те, що Флоренція є. Михайло, Леонардо да Вінчі, Галіло і Дантте працювали тут. Незважаючи на те, що місто щорічно отримує 5 мільйонів туристів, влада все ще встигла зберегти особливий історичний дух: вони насичені тут кожен сантиметр. Столиця міста Тускани з радістю познайомитеся з вами, тому що ви обов'язково захочете повернутися сюди. р.

5. Нью-Йорк, США
    "Велика яблука" або "Стон Джунглі" - це, мабуть, найпопулярніші прізвища цього величезного міста. Що таке Манхеттен, Брайтонський пляж і головний американський символ є Статутом Ліберти? Не забудьте відвідати Центральний парк. Багато людей мріяли Нью-Йорка, тому 13 мільйонів іноземних туристів приходять тут щороку. Є висока ймовірність, що ви хочете повернутися назад.
  6. Лісабон, Португалія
    Місто вважається кращим місцем для туризму в Європі, в 2019 році отримав ще одну нагороду. Зовсім достатньо, що тут не прибули масовий мандрівник. Західна столиця здивує приголомшливу архітектуру та знамениті жовті трамваї. Смілячі мешканці готові зробити контакт, зробити багато нових друзів і бути впевненими, щоб приїхати сюди знову.

7. Ліон, Франція
    Туристичні компанії в оренду не включають Ліон в список місць для відвідування. У вайн, оскільки Ліон вважається гастрономічним капіталом Франції. Саме тому це місто вважається найбільш привабливим для життя. Якщо ви хочете, щоб блукнути через тихі вулиці і спробувати щось екстравагантно, то тут ви йдете. Поверніть мені, ви хочете повернутися!

Популярні, але дивні місця
  1. Париж, Франція
    Красиве місто з іконичними місцями. І якщо раніше було названо місто закоханих, то буде важко знайти один одному. Це тому, що Париж сповнений туристів. Слід зазначити, що порівняно невелика столиця Франції щорічно отримує до 16 мільйонів відвідувачів. Це очевидне перенавищення, і ваше враження після відвідування може бути дуже неоднозначним.

2. Делі, Індія
    Це місто може дійсно розчарування. Це брудно, вулиці натовповані, і в деяких областях це небезпечне. Молоді дівчата радять не залишити готель вночі, а також скористатися не перевіреним таксі. Ви можете сміливо впади в любов з Делі на перший погляд. Навіть якщо Zarathustra наполягає на ньому.
  3. Венеція, Італія
    У найближчих населених пунктах немає місцевих мешканців. Ті, хто все ще живе тут, дуже нещастя. У зв'язку з величезною кількістю туристів тут не можна дихати, ціни необґрунтовані, на іконописних місцях просто не можна штовхнути. Я не знаю, що це буде. Але ви можете оцінити Венецію самостійно.

4. Бутан
    У нас є політика помірного туризму. Царство намагається зберегти красу Гімалаї і не повторювати помилки Венеції. Ви не можете ходити самостійно, тільки з довідником. Будьте готові завжди під наглядом. Тому місце в туристичній групі буде коштувати копійки.
  5. Санторіні, Греція
    Острів люблять туристів своїми незвичайними західними заходами і незвичайною архітектурою, але фізично важко отримати 5 мільйонів туристів на рік, занадто скромний масштаб. Уряд мав обмежити кількість круїзних суден, що надходять на стоянку, які привозять натовпи, які хочуть блукати по Санторіні. Підготуйтеся до того, що люди будуть просто темними. І зло-греки навколо. , Україна

6. Дубровник, Хорватія
    Зима приїжджає! Здавалося б, що немає людей в світі, які не знають це говоріння. Тут знято декілька епізодів гри престолів. У місті, як локусти, влада повинна обмежити кількість людей до чотирьох тисяч днів, щоб зберегти непристойність невеликого середньовічного міста. Тим не менш, кількість круїзних суден, які приїхали сюди, тільки зростає.
  7. Барселона, Іспанія
    Барселона втомлюється в туризм. Нерідко люди приходять тут просто покласти кліщ. Відомий Саграда Фамілі, розроблений генієм Гауді, знаходиться в щільно заселеному секторі, який буквально затоплюється туристів. І сам Барселона досить скромний за розміром, влада важко містити потік людей, які бажають відвідати тут.

Як бачите, головна проблема полягає в тому, що відомі місця сповнені туристів. Я дуже хочу відвідати, сказати, Париж, і, як кажуть психологи, закривати гестальт, але післясмак не може бути настільки приємним. Незабаром це буде тепло і буде час думати. Літой Зважаючи на те, що в червоно-гарячих кам'яних вулицях є просто ідея. Що ви думаєте?