Інструкції для приготування м'ясних прорізів за рецептом Ольги Мавей

Я готую м'ясо для дітей у школі. Зареєструватися Ольга Матвій. Змішайте тісто на сирі, фарш тонко і рівномірно розподіліть по поверхні рулону. Неможливим є розбити!

Ці м'ясні равлики схожі на Чебуруки, тільки варять простіше і вийдуть більш смачними. Я зробив це тісто для тортів, це дуже смачно і ніжно.

р.

М'ясні равлики сьогодні видання "Сайт" розповість вам, як рогоносецьй Смачна закуска з цікавим тістом, як торти!

інгредієнти
  • 250г сир
  • 2 яйця
  • 800г курячий мелений
  • 1–2 ст. оцту (9%)
  • 20 мл рослинної олії
  • 260г борошна
  • 1 ч.л. соди
  • сіль, перець, паприка, часник за смаком

Підготовка
  1. Щоб приготувати тісто в зручному контейнері залити сиром, розбити його виделкою і додати яйця, рослинне масло і сіль. Дивитися його добре.

2. Поставте соду з оцтом і додайте її до тесту. Залийте все борошно, перемішайте. Поставте тісто в руки, кладемо її в просвіт.

3. На пилоподібному борошняному столі розкачати тісто. Якщо тісто прилипає до котла, посипаємо борошном. Габаритний зображення

4. Щоб приготувати начинку в глибокій чаші додати курячий фарш. Посолі, додати паприку, мелений чорний перець і трохи сухого часнику. Ви також можете додати дроблену цибулину, якщо ви хочете, але я зазвичай готую без неї. Добре промийте фаршу.

5. Розподіліть фаршу на поверхні тесту, не досягаючи 2 сантиметрів до країв. Краще шар фаршу фаршу тонкий. Поверніть край і натискайте добре.

6. Розкачати тісто в рулетку з пергаментом або силіконовим матом. Ущільнення країв. Змастити ніж і робочу поверхню рослинною олією, а потім порізати рулон на невеликі шматочки приблизно 2 сантиметрів. Р

7. Змастити сковороду рослинною олією і обсмажити равлики на середньому вогні 3 хвилини з кожного боку до золотистого. При необхідності вогонь можна зменшити.

8. Перемішайте равлики на лоток, покритий пергаментним папером. Запікати близько 15-20 хвилин при температурі 180 градусів під фольгою.

9. Це, котедж Курка готова. Бодибилдерши!

Порада редакційного офісу А на солодку пропозицію дізнатися цікавий рецепт сирного печива «Кралки». Я приніс на відпочинок. Він зникне з плити, як чарівний кенд!

До речі, сирні рулети з м'ясом можна заморожувати і підготуватися до майбутнього. Дуже зручно!

Приходьте. рогоносець соковитий і повітряний. Сир надає пористість тесту і повітряність. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!