Чи можна поділитися рецептами з друзями?

Іноді в житті є події, які можуть бути несподіваними. Ви не можете вірити в магію, відьми, або негативну енергію, але іноді це не можна пояснити інакше. Анна Кирянова, практикуючий психолог і автор книг, намагається пояснити ці незвичайні речі, одержуючи до дна.

р.

І вночі. "Сайт" Вона розповідає про історію жінки Алла Кирянова Це дивно, як це відбувається.

Почнемо з розповіді Анни Кирянова. Я впевнений, що багато жінок визнають себе або хто вони знають в цій історії. Навіть в нашому редакційному відділі, історія оновлюється.

«Один господиня запечена марлевими бункерами. Негарантові, пишні, грубі - всі заздрості. Вона мала власний рецепт тесту. Дуже простий рецепт, але було завжди добре.

Одного разу жінка назвала всі родичі, включаючи далекі родичі, до свята. Звісно, господиня запекла її підписні бункери. Один з гостей, другий корус, безперечно оцінив бобових і заготовлених для рецепта. Ведуться за доброту своєї душі поділився рецептом, і навіть розповіли всю мудрість. Як запікати, як замісити.

Відносно уважно прослухали, взяли лист з рецептом і зліва. Після деякого часу господиня вирішила знову запекти ті бункери. Але, ви знаєте, що це не працює. Згорнути, не підійшов, виявився як тріщини. Жінка здивувала, але писала її від нещасного випадку.

Наступного дня знову починав тісто, але бочки ще не працювали. Не тільки вона вибрала плоскі тріщини з духовки, але вона також обпекла її руку. Вона не виготовляла будь-яку випічку. Не тільки булочки, але пиріжки, млинці і навіть млинці. Не було над поганою випічкою.

Жінка стала хворою, втратила свою роботу і її фінансовий стан був тяжким. Після цього почалися проблеми з чоловіком і дітьми: Оздоровлення в домашніх умовах Зникне і життя, здавалося, протікаючи по пальцях.

Одного разу жінка мала розмову з старою жінкою в клініці. З відчайу жінка відставила всю історію на старій жінці. Вона запитала, як це все почалося. Тоді жінка пам'ятала непропущені бочки. Стара леді сказала їй: «Ви не повинні поділитись цим рецептом». Вона сказала мені всі секрети. Всі маленькі секрети. Ви дивитесь вперше в вашому домі. З`ясуйте, як живе ця сім'я і яка людина вона є! Ви будете знати, де щастя пішли.

р.

Це те, що жінка зробила. Виявилося, що родич був бідним і хворим. І тепер одружений, отримав спадкування - життя і не турбувати. Також виявилося, що родич народився нічого, тому рецепт не був необхідний.

Тексти пісень, а це означає: Тоді жінка розуміла, що сталося і які неприємності вона була в. Все це стало відомо перед Великоднем. Жінки вирішили, що потрібно було випікати торти, спробувати ще раз, щоб порадувати сім'ю неймовірними випічкою. Я замішував тісто, думав тільки з користі, промені всім серцем. Кульчі чудово!

Для радості жінка запекла багато, багато тортів і розподіляє їх всім: її сім'я, сусіди, поганий на вулиці і навіть той же родич відправив один. Після цього все було добре в її житті, і вона завжди зберіг рецепти собі. й

У житті жінки все поліпшилося, коли вона здійснила з серцем, що викликала нещастя. Це навчило її, щоб поділитися секретами майстерності не варто, особливо з незнайомими людьми. Є кілька людей, які роблять магію і хто це робить. Кожен має власний спосіб. красивай

Рецепти приготування - це ваш дорогоцінний букет. У стародавні дні вони ретельно зберігалися в сім'ї і пройшли тільки дітям. Поруч з секретом приготування можна віднести щастя. Наші предки вірили в це. Ми розуміємо, що наші знання, і слухняна людина використовує її в свою чергу.

119389

Звичайно, ви можете поділитися рецептом, але вам потрібно зробити це продумано. По-перше, ви можете поділитися з кимось, ви знаєте, і хто зможе його оцінити. По-друге, навіть в цьому випадку не потрібно розповідати всю мудрість, нехай у людини. Не втрачайте його злегка і розім'яйте ваші маленькі секрети. Навіть якщо це просто булочки.