11
Як приготувати три види омлету в одній сковороді
Коли ви хочете "в одному поході" Ось що це просте омлет. Це рецепт. Іноді я не хочу варити нічого. Якщо це вихідний день, вам було гарне нічне сон, ви зігріваєте думка, що ви можете спокійно поляризувати перед телевізором все ранку. Але ні, тут вже сердитися каші навколо: «З’їсти!» Я дуже голодний!
З тих пір, поки не буває, і голод не є тілесним (тарифами, які ви і всі інші) ви можете принаймні спробувати мінімізувати втрати. Редакція "Сайт" Я хотів би взяти вас під опікою і розповісти вам, Як зробити омлет в сковородій Рецепт - диво! Як старий Hottabych, ви не повинні відірвати волосся з вашої бороди. Давайте!
Вам потрібно.
Підготовка
про:blank
Якщо ви живете самостійно, і не хочете залишатися на кухні, то подивіться, Як зробити пишний омлет Це просто цей невеликий рецепт. Ми бажаємо вам приємного апетиту і незабутніх вихідних. Поділіться рецептом з друзями, а в коментарях розкриють нюанси того, як ви готуєте такі речі. Про нас
З тих пір, поки не буває, і голод не є тілесним (тарифами, які ви і всі інші) ви можете принаймні спробувати мінімізувати втрати. Редакція "Сайт" Я хотів би взяти вас під опікою і розповісти вам, Як зробити омлет в сковородій Рецепт - диво! Як старий Hottabych, ви не повинні відірвати волосся з вашої бороди. Давайте!
Вам потрібно.
- 5 яєць (для омлету з лавашом і для овочів і яблука).
- 2 помідори
- 1 болгарський перець
- 1 яблуко
- 150г шинка
- 150 г твердого сиру (з них 40 г для омлета з овочами)
- 4 круглий лаваш
- 20г вершкове масло
- 0,5 пучка свіжої зелені
- сіль і спеції
Підготовка
- По-перше, подбайте про омлет з овочами. Щоб зробити це, поверніть на духовку, дайте її теплим, а потім підготуйте звичайне скло. Переверніть одну яйце на стакан, потріть 40 грам сиру там, перемішайте, додайте сіль і спеції за смаком. Куб навпіл томата і перцю, залийте в склянку, перемішайте і тамп. Поставте в духовку 20 хвилин, 180 градусів Цельсієм.
- Можливо, найскладніша частина рецепта, венозна господиня вона здалася пологою. Спочатку приготуйте всі деталі, які потрібно підготувати. Подрібніть залишився твердий сир, зріжте шинку з помідорами тонкими скибочками, збийте три яйця з щіпкою солі в окрему страву. Ви можете скористатися виделкою, або ви можете використовувати вінок як вам подобається.
- Олія з підігрівом, заливаємо половину яєць і кладемо першу лаваш. Покладіть на неї кілька шматочків шини, посипте сиром, покладіть на неї другу лаваш, посипте сиром знову, покладіть третій лаваш. Покладіть залишився шинку і сир на ньому, накрийте четвертою лавашю, залийте залишилися яйця зверху. З обох сторін на 5-10 хвилин можна застібати за допомогою пластини.
- Поки ви подивитеся на сковороду з духовкою, ви можете легко зробити омлет з яблуками. У скорботці змішувача приводять яйце, також зрізають яблуко шматочками (в будь-якому сорті підійде). Змастити сковороду з вершковим маслом і класти масу на ньому, постійно розмішати з шпателем. Коли омлет починає розсипатися, його час прибрати і прикрасити його улюбленими ягодами, такими як чорниця. Дядько!
- Ви можете подавати всі три страви одночасно, просто готові. Після того, як кожен з'ївся, делегувати повноваження мити посуд і очищати, і знову класти перед телевізором. Щоб уникнути труднощів, можна подивитися на відео, який чітко показує всі етапи підготовки.
про:blank
Якщо ви живете самостійно, і не хочете залишатися на кухні, то подивіться, Як зробити пишний омлет Це просто цей невеликий рецепт. Ми бажаємо вам приємного апетиту і незабутніх вихідних. Поділіться рецептом з друзями, а в коментарях розкриють нюанси того, як ви готуєте такі речі. Про нас
Інструкція з приготування меду з шоколадно-горіховим смаком
Що можна зробити своїми руками для прикраси житла