Чому не варто викинути старі дошки і ламінати

Любителька на другий тиждень розбиває старі меблі на дошках, щоб зробити щось оригінальне для вітальні. Це пов'язано з відсутністю місця зберігання в номері. Іноді, навіть у великій кімнаті, інший об'ємний шафа буде виглядати недорогим, але що якщо потрібно розмістити колекцію фігурок або десятки книг?

Збереження ситуації, як це. стінкий Купити їх можна і ви можете своїми руками. Форма і колір залежить від вашої фантазії. Але пара незвичайних елементів у вигляді креативних стінових полиць може грати і трансформувати весь інтер'єр!

Настінні полиці в інтер'єрі Сьогодні редакція "Сайт" Створено вибір стильних і оригінальних шемалеЩо можна зробити самостійно або купити в магазині. Ці ідеї змінили все в квартирі!

1. До неї. шемале Це легко. Все, що вам потрібно, є кріплення і дошка. Найлегша застібка може бути банальною мотузкою. Вводять в отвори полиці, пов'язані з великим вузликом і гачком. Для загального стилю в інтер'єрі, але навіть в цьому випадку дизайнери не прагнуть перетворювати їх в фуршети або консолі.

2. Класика прямокутний Вони кріпляться до стіни. Перевага цієї структури полягає в тому, що можна використовувати як внутрішні, так і зовнішні поверхні. Задня стіна може бути відсутнім, залишаючи стіну відкритим. Ви можете покласти різні предмети інтер'єру: вази, годинники, фотографії, світильники, книги, нічні вогні та фігурки. Це такі полки, завдяки своїй функціональності, які додають комфорту до квартири.

3. У просторих вітальних кімнатах найчастіше використовуються полиці невеликих розмірів, які стають родзинкою приміщення, з'єднують різні елементи інтер'єру. Особливо якщо приміщення має квадратну або витягнуту форму.

4. Цікавий спосіб. кути, які часто асоціюються з обмеженнями макетів, навісні відкриті полки. Вони також можуть надати можливості для незвичайних композицій. Для кутового розміщення підходять невеликі полки, які були створені таким чином. Однак такі конструкції будуть більш декоративними, ніж функціональними.

5. Багаторівневі полиці Стіна виглядає дуже оригінально, а також поєднує безліч різних функцій. Даний тип полиць може поєднувати поєднання різних горизонтальних, вертикальних і нахилених площин, що дуже зручно в повсякденному житті.

6. Я думаю, що я буду тримати ці ідеї, щоб показати чоловіка. Це саме те, що мені потрібна квартира!

7. Відкриті полки доречні в будь-якому інтер'єрі.

Чим швидше розвиток галузі, тим більше людина намагається підходити до природи. Починаємо оточити себе природою. Не вірно, але при створенні ілюзії істоти в повітрі, навіть якщо ми вдома.

Ми пропонуємо вам познайомитися з 11 ідеями декору деревини, які, якщо ви хочете, ви можете легко зробити себе. Що потрібно створити затишок в будинку!

Полиці на стіні Це практичний тип меблів, який також може бути прикрасою всього приміщення. Через креативні ідеї, такі як поєднання геометричних форм або різних кольорів, приміщення можна подарувати неповторний стиль.