Як замісити сирне тісто на кефірі і що приготувати з нього

А сучасна домогосподарка непросто. Вам необхідно варити вечерю, закінчити робочий проект і покласти дітей на ліжко. Так що я дійсно ціную більшість швидко рецептів, щоб зробити щось миттєво. Є багато з них в моїй кулінарній книзі, але я люблю себе.

Редакція "Сайт" Увійти сир-сухийЩо чудово підходить для випічки і смаження.

Основна краса цього тесту полягає в тому, що його готують зі скла кефіру. Інші інгредієнти завжди під рукою. Потім з цього тесту можна приготувати тістечка, ковбаски і шпаклівки в тісті, смажені торти з різними начинками і просто пишними бункерами. Відкрийте кулінарну книгу і напишіть рецепт.

р.

інгредієнти
  • 1 ст. кефір
  • 1 ст.л. тертого твердого сиру
  • 2 ст.л. борошна
  • 0,5 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. соди
  • 1 ч.л. цукру

Підготовка
  1. Виміряйте інгредієнти в ідентичних келихах, близько 200 г подрібненого твердого сиру і кефіру.

2. Кефір залити в чашу, додати сіль, соди і цукор. ретельно перемішати.

3. Додаємо просіяне борошно і тертий сир до чаші. Сир краще натирати на великій тертці, він буде краще смакувати. 26755766

4. Змішувачі м'які, нелипкі тісто. Ви можете зробити торти з нього відразу. Я роблю з запасом і заморожувати так, щоб готове тісто завжди на руці.

В цілому тісто чудово підходить для будь-яких кулінарних порад, але більшість з них люблять смажені торти. Досить приготувати трохи горохову кашу, наповнивши її спеціями, отримайте банку пилки з труси - і два види тістечок вже на столі. Які сирні палички виготовляються з тіста! Ви з'ясуєте, що ви зробите з цього тесту?