16
Вибір речей поза часом
Від року до року, від сезону до сезону, модні дизайнери та дизайнери по всьому світу представляють нас з багатьма ультрастильними рішеннями. Нерідко новоприйнята мода після року стає незворотним і тільки займає полки шафи. Це дуже сумний, коли ви повинні взяти участь так швидко з вашим улюбленим нарядом.
Для уникнення таких ситуацій редакційна колегія "Сайт" Я знаю, що це повинно бути. Кошикй
Базовий одяг Основи, яка з часом практично не змінюється і в той же час завжди в тренді незалежно від нових тенденцій і погодних умов поза вікном. Кожен буде мати власний набір. Тим не менш, нижче є свого роду обману для тих, хто хоче заповнювати свою шафу на наступний 3-5 років і не хвилюватися про те, що завтра мода буде змінюватися.
Безперервні речі
Якщо будь-який з цих речей ще не в шафі, зафіксуйте ситуацію. Як це. класичний Ви завжди можете виглядати максимально стильно, незважаючи на модні тенденції. Успіхів!
Для уникнення таких ситуацій редакційна колегія "Сайт" Я знаю, що це повинно бути. Кошикй
Базовий одяг Основи, яка з часом практично не змінюється і в той же час завжди в тренді незалежно від нових тенденцій і погодних умов поза вікном. Кожен буде мати власний набір. Тим не менш, нижче є свого роду обману для тих, хто хоче заповнювати свою шафу на наступний 3-5 років і не хвилюватися про те, що завтра мода буде змінюватися.
Безперервні речі
- монотонний свінгери Це незамінна річ для повсякденного носіння. Коли ви не хочете витрачати багато часу, компіляція наряду, витяжка буде godsend. Джинси + витяжки є відмінним варіантом для переходу в магазин, зустрічі друзів або просто ходьби.
Прізвище - куртка Куртка з високоякісної тканини - вибір модниць з XX століття. Варто віддати перевагу виробам з вовни, вовна з шовком або віскози з мінімальною кількістю синтетичних виробів в складі. Тоді річ буде служити вам довгий час, стильно доповнивши безліч зображень.
Прізвище - об'ємний светр Мода змінює весь час, але зайві светри зберігають свою позицію. Краще отримати моделі з високими воротами або V-подібними.
Прізвище - Ботильйони Добрива з злегка округленим нісом, безсумнівно, добре підходить для всіх випадків і випадків. Вони чудово поєднуються з класичними, предметами бізнес-купе, а також з більш повсякденними джинсами та спідницями.
Прізвище - Диверс Ще одна незамінна річ в шафі. Рекомендовано взяти черепаху з напівпричепом і в базовому кольорі. І, звичайно, не забудьте стежити за якістю композиції.
Прізвище - Чоловіче взуття Чоловіче взуття і Chelsie ніколи не виходять з моди. Таке взуття досить універсальне, тому що вони ідеально підходять практично в будь-яких наборах. Це, безумовно, пара взуття варто інвестувати в.
Прізвище - Пальто. Щоб забути про покупку нового пальто на найближчі кілька років, варто вибрати пряму модель зрізу або пальто. Основний колір виробу також дозволить поєднувати його з одягом будь-якого стилю.
Прізвище - Базовий пакет Основні моделі сумки Призначені для щоденного носіння. Ось чому я не раджу вітати і купити якісний аксесуар. Довгий рік обслуговування і широка універсальність такої сумки окупиться дуже швидко.
Прізвище
Якщо будь-який з цих речей ще не в шафі, зафіксуйте ситуацію. Як це. класичний Ви завжди можете виглядати максимально стильно, незважаючи на модні тенденції. Успіхів!