Я купив ці смачні торти в грузинських хлібах. Я нарешті вирішив зробити себе для всієї родини. Після намагатися кілька рецептів я припинив там. Я сподіваюсь, що вам подобається.
Хачапурі з сиром на кефірі Це це
Хачапурі Я катував мій хлібобулочний друг. Він експериментував з оригінальними грузинськими рецептами і знайшов ідеальну формулу для себе.
Тісто готують на основі кефіру, завдяки якому випікання зберігає свіжість протягом тривалого часу. Цей принцип використовується в багатьох рецептах, які ви можете знайти на нашому сайті.
інгредієнти
- 130мл кефір
- 150 мл сметани
- 400г борошна
- 1 ст. цукру
- 130г вершкове масло
- 400г бринкс
- сіль
- содова
Підготовка
- Змішайте 130 мл кефіру і 130 мл сметани. Ви можете використовувати матзони замість того, як ви не завжди можете знайти їх в магазинах. До цих інгредієнтів додати половину чайної ложки солі і соди, а також столову ложку цукру.
- М'ятне масло в паровій бані і додати в суміш. Добре перемішайте і починайте додавати якусь борошно.
- Змішайте м'яке тісто. Не варто приклеїти руки.
- Час приготування фаршу. Для цього натирайте бринзу на великій тертці, додайте трохи сметани і вершкове масло. Замість бринзи можна використовувати суміш різних сирів на свій розсуд. Можна взяти Adyghe навпіл з сулугуні або моцарелою. 474480
- Тісто ділиться на 4 частини. Формуйте дрібні плоскі пряники, в центрі кожної кладуть чверть начинки.
- Зберіть краї торта зверху так, щоб ви робили сумку. Тепер кожну заготовку необхідно ретельно прокочувати валиком. Не робіть тістечка занадто тонкими.
- Хачапурі з сиром на кефірі обсмажити в сухому каструлі без масла. Першу сторону необхідно обсмажити під кришкою, а після перевернути кришку необхідно видалити.
- Відразу після смаження змастити тістечка маслом. Бон привіт!
Я сподіваюся, що ви будете насолоджуватися цим рецептом і стати частиною вашої улюбленої колекції.