9
Чому варто зупинити посадку картоплі
Коли справа доходить до котеджу, часто говорять, що сад є способом відволіктися від повсякденних турбот.
Але в певній точці ви починаєте розуміти, що для багатьох турбот на шляху ви отримаєте пуф. «Рест» в будь-який день в ліжках, а ввечері ви загиблитесь, скаржавшись на тиск і біль у спині. Пам'ятний живопис?
р.
Щоб бути чесним і неупередженим, виходить, що багато чого ми робимо в нашому саду можна відмовитися. Час, як ви знаєте, це гроші. Я не витрачаю його на непотрібні речі.
Що робити в саду
Ця стаття є просто причиною, щоб думати про те, що нам дійсно потрібно на сайті і що ні. Можливо, хтось має інші приклади життєдіяльності літніх заходів, які вимагають нас витрачати зайві зусилля, час і гроші.
Але в певній точці ви починаєте розуміти, що для багатьох турбот на шляху ви отримаєте пуф. «Рест» в будь-який день в ліжках, а ввечері ви загиблитесь, скаржавшись на тиск і біль у спині. Пам'ятний живопис?
р.
Щоб бути чесним і неупередженим, виходить, що багато чого ми робимо в нашому саду можна відмовитися. Час, як ви знаєте, це гроші. Я не витрачаю його на непотрібні речі.
Що робити в саду
- Я не заводю картоплі. Вони говорять, що при наявності овочевого саду картопля вирощена Богом, але, на мій погляд, з точки зору трудових витрат від звичайних садових культур, він просто не має рівних.
Всім відомо, що картопля вимагає регулярного поливу в посуху і не менше двократного поливу, плюс бур'яни. І висаджувати і збирати? І з колорадським жуком, якщо не воювати, повністю з'їсти всі листя.
Якщо ви розраховуєте всі витрати, то картопля не набагато дешевше купується на ринку. І зламаний час? Все, звичайно, виводить висновки і вирішує для себе, але я не висадила картопля протягом декількох років. - Я не намагаюся змінити грунт в саду. Цей грунт не підходить, наприклад, буряк, незалежно від того, скільки ви заводуєте - він не вирощує більше тенісного м'яча.
Раніше змінити кислотність грунту і нейтралізувати рН, посипати сад п'ятою соди і крохмаль. Я втомився сказати: "Бети, добрий!" Я купую вас восени на ярмарку. Дуже гарне місце з кислотністю грунту. - Він припинив боротьбу за чистоту. Тут буде шлях між травними ліжками. Так краще, ніж грунт муки. І за допомогою гербіцидів, незалежно від того, скільки травних бур'янів, вони заміщуються іншими, ще більш напруженими.
Збийте бур'яни Після того, як і для всіх, ви не досягнетеся визначенням. Тому не варто витрачати час на перегрів з завантаженням. Найлегшим і найефективнішим способом є використання мульчування, що робити. - Я використовую для того, щоб я поливав, більший урожай. Вода робила день і ніч, але в результаті бур'яни виросли більш рясно. І це, в свою чергу, позбавляючи від їжі, зростаючих овочів. Зросла зелена маса, а урожай не збільшувався.
- Припинив покупку хімічних добрив. Я використовую компост, органічне та зелене добриво власного приготування. Надмірне запліднення грунту викликало її слинність, а овочі не врожали врожаю.
- Він припинив намагатися з чоловічою стійкістю. розбити в затінених ділянках саду. Підвищено галявину і зону відпочинку. Красивий!
- Стоплені отруєння садовими шкідниками з хімією. Знімаємо фід механічно. Я не бійся мурах, нехай вони живуть.
Ця стаття є просто причиною, щоб думати про те, що нам дійсно потрібно на сайті і що ні. Можливо, хтось має інші приклади життєдіяльності літніх заходів, які вимагають нас витрачати зайві зусилля, час і гроші.