Особливості китайських квартир і як вони відрізняються від наших

Китай відразу ж застрягнув мене як незвичайна країна, просто відключивши літак в Пекінському міжнародному аеропорту. Я почув незвичайні запахи. Як я можу дізнатися, що я дивився на кожному кроці? Їжа, напій, повітря, швидкісні поїзди, відкритість, а в деяких місцях кінніння китайської мови – все це затоплена мене з швидкою масою унікального досвіду.

Китайські традиції У них багато цікавої інформації, включаючи житло. Я допускаю: є як чудові хору, так і абсолютно нездатні шкарпетки. Але це, мабуть, буває в кожній країні світу. У статті редакційна колегія "Сайт" Розглянемо кілька стандартних квартир, які живуть більшість китайських людей.

р.

Апартаменти в Китаї
  1. Спартани
    Я маю на увазі, Китайські не спартани, вони живуть як Spartans. Нерідко в квартирі можна побачити тільки найнеобхідніший: ліжко, шафа, телевізор. На абсолютно білих стінах можна абсолютно пустувати, буквально одну або дві фотографії, які не часто зустрічаються. На стелі є звичайною флуоресцентною лампою, яка, нарешті, створює враження непідтвердженого.

2. Сибарити
    Звичайно, є китайці, які можуть дозволити собі дороге середовище. Тим не менш, в більшості випадків вони можуть, таким чином, показати інші багатства, а психологічно себе не потребує особливого комфорту. Вони можуть знайти сучасні європейські квартири. Є багато червоного всередині, що символізує щастя і багатство в Китаї.

3. Ієроглифіка
    Вони можуть бути знайдені на будь-яких сторонніх дверцятах, особливо коли китайська сім'я була просто переміщена. Так звані подвійні ієроглифи щастя, благополуччя і здоров'я поклеюються безпосередньо на двері або по краях дверей. ансамбль доповнюється червоними світильниками. Якщо ви не знаєте, що це таке, ви можете подумати, що тут живуть сучасники. Але насправді китайський живий там з сильною прихильністю до традиції.

4. Українська
    Або блоки, або частини, або блоки, що вам подобається. Нижня лінія полягає в тому, що кілька будинків, і це може бути величезною завісою, об'єднані на загальну площу, простір забору. Для того, щоб потрапити всередину, потрібно сказати hello на охорону або мати спеціальну картку. У громаді часто є магазини, ресторани, невеликий парк і навіть фонтани.

5. Площа метра
    Квартири різні, але є загальна логіка. Вхідні двері безпосередньо до вітальні, інші номери можуть бути доступні лише за допомогою неї. Є абсолютно крихітні норки, де відразу потрапити в приміщення з великим ліжком, а десь біля вікна є мікроскопічна кухня. І є дворівневі хори з трьома спальнями і величезною вітальнею, прикрашеною мармуром і іншими дорогими матеріалами.

6. Кухня.
    Навіть у великих квартирах кухня буде невеликою. Це, як правило, тісний подовжній номер, де розміщено максимум двох. Китаянка ніколи не їсть на кухні, завжди в вітальні. Відвідайте ресторан, де приготувати лоп страв. Я здаю маленьку квартиру-студії, а з кухні у мене була тільки піч для двох пальників. Тому я виключив варіння в принципі і ate виключно зовні квартири. Або замовлення їжі в домашніх умовах.

7. Ліжка.
    Китайські люди завжди намагаються побудувати спальню. У зв'язку з тим, що вони повинні працювати багато, вони дуже поважно лікують сон, відпочивати на величезних ліжках. Крім ліжка в спальні може бути письмовий стіл. У великій родині це єдине місце, де можна розраховувати на особистий простір. Щастя неймовірна. Нерідко стопа має підставку. Я ніколи не розумію, що це було.

8. шемале
    Ванна кімната в Китаї можна знайти тільки в розкішних квартирах. Зазвичай китайці навіть не мають душових кабін, торк просто прикріплюється до стіни, а вода зливається в отвір на підлозі. У номері є туалет. Після того, як я жив в будинку, де немає туалету, а замість монтувалася раковина, як в туалетах. Коли я пішов там, я плутався. Щоб створити затишок, довелося встановити завісу.

9. Гаряча вода.
    У Китаї немає гарячої води, яка подається центрально, тому досить часто можна побачити сонячні водонагрівачі на дахах. Або електричні котли в душових кабінах. Також можна побачити потужні світильники на стелі. Що ви думаєте, що це для? Спочатку китайці економлять гроші, тому вода не дуже тепла. Після душової кабіни під цією лампою, яка діє як нагрівач. Бо будинок досить холодний.

10. Опалення
    Центральне опалення в Китаї тільки на півночі. Це не випадок в центральних провінціях або на південь. Тому в вітальні завжди можна помітити величезний кондиціонер, який може нагрівати (або прохолодно) приміщення в залежності від декількох хвилин. Однак це не дешево, тому часто китайський будинок холодний. Досить буквально. Дуже товсті ковдри і електричні листи. За деякий час я був «пропущений» з цим листом.

Коли я був в Китаї, я хочу піти додому, і тепер я думаю, що я буду там з великим задоволенням. Я спробую знайти свінгериЗ'їсти пельмені спецій і пам'ятати смак качки. Поділіться цією статтею з іншими, і якщо ви будете відвідувати Китай, писати в коментарях про ваші враження.