Чому поєднують картопля з сиром

Привіт, господиня! Нещодавно я почув про рецепт «Змішаний пакет сиру і два картоплі». Так сир я ще не варився, рецепт зацікавив мене в незвичайному підході. Я дивився, що б приїжджати з цих двох продуктів.

Я думаю, що гра коштує свічки. Давайте перевіримо його разом. Ми приймаємо всі необхідні інгредієнти і починаємо приготування їжі. Редакція "Сайт" Розкажи вам докладно, як приготувати сирний десерт з картоплею.

Картопля з сирними інгредієнтами
  • 2 картопля
  • 1 ч.л. солі
  • 200 г сиру
  • 1 яйце
  • 150г борошна

Підготовка
  1. Візьміть 2 картоплі. Ми очистимо їх і нарізаємо їх великими шматочками. Потім покласти в каструлю, залити воду і покласти на плиту. Після кипіння води додайте чайну ложку солі без гірки.

2. Пон. картопляОтримати сир сир. Потрібно 180-200 грам, близько 1 пакет. Додайте до сирої маси в яйце і перемішайте. Потім збити на максимальній швидкості міксером - однорідну масу слід отримати.

3. Перевірити картоплю: якщо вже варити, потрібно подрібнити її за допомогою штовхача і дати трохи охолонути. Додайте сиру і перемішайте. Посипати 5 ст.л. борошна. Це хороший мікс.

З отриманої маси ми ліпимо кульки і скидаємо їх в борошні. Потім робимо круглі коржі, натискаємо кульки і додаємо їм потрібну форму. З 2 картоплі я зробив 14 заготовок.

Поставити його. млинці в каструлі. Ми обсмажуємо протягом декількох хвилин з двох сторін, і наша страва готова. За зовнішнім виглядом округи повинні нагадувати сирники, але відрізняються за смаком.

Це наш незвичайний десерт. Є ще борошно і картопля, тому смак сиру менш помітний. До речі, ця страва дещо нагадує пельмені з картоплею, просто в злегка різних формах. Я сподіваюся, що вас цікавить рецепт, і ви обов'язково намагаєтеся зробити сир і картопляні торти в домашніх умовах. Бон привіт!