11
Навіщо робити фото плити перед виходом
Ви можете зробити щось. Добре, є, взяти ключі з дверей або закрити кран у ванній кімнаті. Ви відчуваєте повне дискомфорт, або навіть тривожний страх. Я іноді вловив себе мислення, що перед виходом, я не контролює газову плиту або закриваючи двері. Я повернувся.
Як зупинитися на про несправжені страхи, розповість рудент "Сайт", які ретельно зібрані деякі цікаві життєві хакі. Ви відчуєте свободу, дихати простіше, тривога буде відходити. Чи не так щастя?
Як залишатися спокійним, точно. Як тільки така ж думка, як “Чи не вимкнено залізо”, людина буквально не може знайти місце для себе. Перш за все, не турбувати себе, бо це сталося, мозок «пов'язаний». Якщо ви відчуваєте себе абсолютно безнадійним, дійсно, краще піти додому і переконайтеся, що все є океї. В іншому випадку, сумніви не дадуть вам спокій до вечору. І тепер життя хакі, як уникнути таких речей.
І нарешті. Як заспокоїти і зупинитисяЛікарі знають напевно. Я не хочу закрутити вас знову, але якщо ви постійно забудете щось, а потім нерв, це говорить високий рівень тривожності. Не обов'язково потрібно зменшити, чому потрібно це постійне стрес? Так поділитися цією статтею з усіма друзями, і писати в коментарях, які ви робите, щоб залишитися спокійним. Зареєструватися
Як зупинитися на про несправжені страхи, розповість рудент "Сайт", які ретельно зібрані деякі цікаві життєві хакі. Ви відчуєте свободу, дихати простіше, тривога буде відходити. Чи не так щастя?
Як залишатися спокійним, точно. Як тільки така ж думка, як “Чи не вимкнено залізо”, людина буквально не може знайти місце для себе. Перш за все, не турбувати себе, бо це сталося, мозок «пов'язаний». Якщо ви відчуваєте себе абсолютно безнадійним, дійсно, краще піти додому і переконайтеся, що все є океї. В іншому випадку, сумніви не дадуть вам спокій до вечору. І тепер життя хакі, як уникнути таких речей.
- Веб-сайт
Після того, як все це сталося, що ви йдете кудись на канікули, збираєтеся поспішати, а потім раптом усвідомлює, що перед очима немає чіткої картини заблокованого газу на кухні. Або заблокована вода. Або залізо вимкнено. Сучасний смартфон допоможе вам. Перед тим як залишити, не ламайте і зніміть фото всіх пристроїв, які слід вимкнути. На пляжі ви знайдете п'ять хвилин, але потім ви будете дивитися на тих, хто любить фотографії, і лежачи. , Україна - Слова
Я знаю леді, яка завжди нервова, тому що вона не може пам'ятати, якщо вона закривала двері. Це просто те, що є прецедентами кілька разів, і тепер вона розповідає своїх сусідів, щоб допомогти і перевірити. Ми спробували його розібратися. Виявилося, що він часто пізно і робить багато речей на машині. Для того, щоб мозок пам'ятав краще, вона вирішила сказати нове фразу кожного разу вона перетворила ключ. Двері закриті, мій загальний! Допомогло. - Реміндер
Якщо ви забуваєте взяти фотографію або сказати фразу і зберегти загартування ваших сусідів, зробити нагадування. Наприклад, кожен ранок ви залишаєте будинок на сім сорок. Нагадуємо на сім сорок, потім сім сорок, і сім сорок-п'ять. Займіть знак на виході з переліком пристроїв та порожніх полів, щоб вирізати там. На жаль, я повинен розчарувати вас: якщо щось, як це відбувається, це час, щоб піти в психолог. до 1 2 3 4 5+ - Розумний будинок.
І смарт-пристрої. Як мінімум ви можете придбати праска, яка автоматично вимкнена. І той же холодильник. І плита. І управляти нею все за допомогою функції «розумного дому», яка реалізується у вигляді програми і встановленого на смартфоні (або ви постійно забудете його, теж?). По-перше, програма буде робити все автоматично, а по-друге, ви можете проводити перевірку в будь-який час. Ціна може згасити вас, але нерви є більш дорогими, не вони? - Друзі.
Якщо ви не боїтеся відомі серед друзів, як непарний футбол (хоча це, швидше за все, що це вже сталося), то ви можете скористатися їх допомогою. Але принцип дещо відрізняється. Коли ви залишите будинок і закрийте двері, зателефонуйте Лука, наприклад, і розкажіть її: Лукія, я просто закрив двері в квартиру, але я можу забути про це. Так, коли я отримую параноїд, я знову зателефоную. Будь ласка, заспокоїти мене вниз, розкажіть мені це океї. Спасибі!
І нарешті. Як заспокоїти і зупинитисяЛікарі знають напевно. Я не хочу закрутити вас знову, але якщо ви постійно забудете щось, а потім нерв, це говорить високий рівень тривожності. Не обов'язково потрібно зменшити, чому потрібно це постійне стрес? Так поділитися цією статтею з усіма друзями, і писати в коментарях, які ви робите, щоб залишитися спокійним. Зареєструватися