Чому ви не повинні похвалитися успішним шлюбом

Любов дійсно не має обмежень. Ця теорія була доведена так багато разів, що ніхто не сумнівається в її вераміці. І навіть міжетнічні шлюби, які колись здавалося щось дивне, тепер сприймаються як щось досить звичайне.

Редактори "Сайт" Чи є шлюб іноземцю, як добре і сильний, як багато наших жінок думають? І як це можливо, якщо вітчизняні проблеми легко руйнують відносини навіть тих, хто виріс разом не тільки в тій же країні, але навіть в одному в'їзді?

Серйозні зв'язки з іноземцем виходить безхмарно шлюб Це більше історії, ніж реальність. Зібрали думки читачів, які змогли відчути різницю в розумі. Але чи можуть навіть суттєві відмінності стерти все, що відбувається між близькими людьми?

1. Італійський чоловік
    Спочатку мене захопили «якість». На його думку, дружина, навіть в супермаркеті, зобов'язана перетягувати той самий ваговий пакет, як чоловік, що проявляється поруч. В кінці я сказав, що якщо він хоче мати здорових дітей, він перенесе ваги замість мене. Працюємо! – акції Xenia. «Особливості – окрема тема. Сніданок з чашкою кави, обідом від 12 до 15 годин, вечерею пізно ввечері - близько 22 годин. Я хотів їсти на 5 або 6 п.м., і мій чоловік спочатку був просто рубався з моєї глутонії.

«Для відкриття: вони варять окремо для кожного шроту. Немає того, щоб з'їсти гарячу пасту, і кожен раз ви повинні приготувати щось нове. У нас є простіше: варити каструлю борщу, а сім'ю буде обсмажити на 2-3 дні.

Чому ви не повинні похвалитися успішним шлюбом , Україна

2. Французький
    «Француженка дуже боїться, що деякий розрахунок жінки буде сидіти на шиї. Зайдіть до ресторану, отримайте оплату. Спочатку я був знебочений цим чернстровським благородством. Весняна вечеря не для приємних розмов, але для розрахунку кількості келихів вина хтось п'яний, що означає, що і скільки варто платити. На фоні щедрих наших чоловіків різниця величезна, говорить Дарія. «Ми не маємо сімейного бюджету, як у більшості українських пар. Мій чоловік оплачує за іпотеку, я оплачую за няньку за дочку (який з'їдає хорошу половину заробітної плати). Чоловік не про французьких чоловіків. Дружина не залишиться вдома. й

Чому ви не повинні похвалитися успішним шлюбом Габаритний зображення

3. Німецький чоловік
    «Чому не переносить скандали тут. Ви починаєте говорити про те, що ви не любите, і він просто перейде в себе, йде про свій бізнес в тиші. Жінка тут не так багато людей з його інтересами і поглядами на світ, оскільки співробітники служби, які будуть годувати, пити і спати будуть закладені. «Коли я подарував сина мій сина, то в стаціонарі чекала орд рідних. У той час як я втомився, лежачи з дитиною, вони розводять навколо підопічних, фотографували нас, приймали себе. У домашніх умовах вона просто продовжується. Я не розумів мій чоловік. й

«Я не можу використовувати для миття посуду тут більше одного разу на тиждень. Виявляється, що витрати води знову ненавколишнє середовище. Чи не заходити на кухню без газової маски? ?

4. Турецький чоловік
    «Чи не говорю з ним. Дружина поважає чоловіка, якщо вона поширює все з ним. Купити нові горщики? Чому ви не сказали мені, що ви повинні були придбати горщики? Я його в'язь, який зобов'язаний повідомити всі думки і плани, сміється Тамара. «Чи не існує чіткого розподілу ролей в турецьких сім'ях. Чоловік заробляє їжу, і дружина не працює. Але чоловіки дуже ревнощі. Вони прагнуть дізнатися свій жіночий хід, не так багато від страху зради з почуттям повного володіння її. й

5. Чоловік американський
    «Коли я перемістила важкі меблі, він може просто сидіти на стільці і дивитися телевізор. До моїх зауважень він непомітно відкриває руки: «Чому перемістити це, важко». Я повинен пояснити йому кожен раз, що потрібно відкрити двері перед дамою, і важко працювати для неї, говорить Аліна. Чому ви не повинні похвалитися успішним шлюбом Р.

Відносини з іноземною людиною Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. А що, ви не хочете, ви повинні покласти.