10
Що варити з картоплі на вечерю
Коли я був єдиним, мої основні продукти були пельмені, яйця і картопля. Вареники варені, яйця і картопля обсмажені часто в одній сковороді. І не сказав він. І тоді я зустрілася з коханою, яка швидко передається мені на якісно різну дієту: з тих пір я набрав десять кілограмів, змінив всю шафу до більшого розміру і забуту про магазин пельменів. До цього дня Деруни залишаються фаворитами. Я люблю тебе, і це!
Так що я ніколи не мав проблеми, що відповідав просте питання, як, Що робити просто з картоплій Звичайно вони є. Я вже стала сім'єю, я часто стояти на плиті і занурю себе в цьому святому заході. Як моя дружина варить індички! Від імені редакції "Сайт" Продам рецепт з усіма нюансами.
Що варити з картоплі на вечерю Я забули сказати, що я смажені деруни в сало, з квуарками. З усіма інгредієнтами, які я готовий тут, це займе принаймні два або три погані їдалки. Напій, що містить ступені. Як кажуть, для кращого розуміння. Коротко отримайте готовий до поїздки в Картопляний рай. Головне - вижити кальорію цунамі.
175846
Вам потрібно.
Підготовка
Так ви можете легко приготувати картоплю.І найголовніше, щоб вийти з серця! Важливо: коли ви смажете, поверніть на капюшон і закрийте двері до сусідніх номерів. Підготуйтеся до того, що ви самі почуєте смачні зубчики в сковороді. Тепер запустіть в магазин для сметани і візьміть зразок. Бон привіт!
Так що я ніколи не мав проблеми, що відповідав просте питання, як, Що робити просто з картоплій Звичайно вони є. Я вже стала сім'єю, я часто стояти на плиті і занурю себе в цьому святому заході. Як моя дружина варить індички! Від імені редакції "Сайт" Продам рецепт з усіма нюансами.
Що варити з картоплі на вечерю Я забули сказати, що я смажені деруни в сало, з квуарками. З усіма інгредієнтами, які я готовий тут, це займе принаймні два або три погані їдалки. Напій, що містить ступені. Як кажуть, для кращого розуміння. Коротко отримайте готовий до поїздки в Картопляний рай. Головне - вижити кальорію цунамі.
175846
Вам потрібно.
- 7 картопля.
- середня цибулина 1 шт.
- 2 яйця.
- 1 ст. l. без слайда крохмалю (це все дружина, я не додав)
- 1 ч.л. солі
- чорний перець
- лосини
Підготовка
- У мене був друг, який думав, що картопля була досить добре мити і не потрібно чистити. Я не згоден з цим підходом. У будь-якому випадку, подрібніть цибулю і картоплю з блендером, як мені, або можна натерти їх. Додати крохмаль, сіль, перець, яйця. Тіра, дерна маса готова.
- Тепер кришка. Зрізаємо великий куб або прямокутник, можна зі шкірою. Поставте одну штуку в центр каструлі і дочекайтеся, поки він трохи розтопиться. Як тільки жир надходить, розподіліть масу в колі з ложкою. Я отримую чотири індички в одному ходу. Я обсмажити на коричневу скоринки, коли під кришкою, коли ні.
- Повторити процедуру до проведення масових заходів. Я зазвичай складаю деруни в товстостінні козаки і посипати нарізаним часником. Квадроцикли йдуть таким чином. Боже!
Так ви можете легко приготувати картоплю.І найголовніше, щоб вийти з серця! Важливо: коли ви смажете, поверніть на капюшон і закрийте двері до сусідніх номерів. Підготуйтеся до того, що ви самі почуєте смачні зубчики в сковороді. Тепер запустіть в магазин для сметани і візьміть зразок. Бон привіт!