На межі смерті!

Крушель! На Кондратиєвському проспекті зливна труба знизилася під вагою льоду з будинку і вилетіла в салон рухомого автомобіля.

«Я був водіння по Кондратиєвському проспекті ..., після чого я пам'ятаю, як інспектор поліції пояснив мені, що потрібно перейти до швидкої допомоги», - говорить пацієнт міської лікарні No 15 на Авангардній.
Поламали вітрове скло, а з пасажирського сидіння зливається льодом.

9 січня о 23:40 Ігор Колченко під керівництвом Volkswagen Golf разом з Kondratievsky Prospekt, коли раптом зливається з величезним шматочком льоду, що впало в вітрове скло з будинку. Вона зламала дах і вдарила водію.

51-річний Ігор Вадимович зазнав серйозних травм і втрати свідомості. Неконтрольована автомобільна муфта в бортовий провулок, подає 200 метрів і припинила на тротуарі протилежної сторони. Ігор прокинув в момент, коли він давав першу допомогу офіцерам ДАП, випадково керуючись Volkswagen. Якщо труба знизилася на десять сантиметрів зліва, вплив може бути смертельним.

«Я зламаний 5 ребер, моя рука не працює, щось з правою гомілкою серця, скосіння, мій ніс зламаний», Ігор Вадимович скасовує травми. Лікарі кажуть, що я тут не менше двох тижнів.

Зараз Ігор Колченко в міській лікарні No 15 на вул. Авангардна. Про це заявив Михайло Лопунов, що цивільний позов був підготовлений від імені жертви проти організації, відповідальної за трубу. Хто ще не відомий.

Автомобіль погано пошкоджений. Зараз як на машині, так і на сквері екстреної труби знаходяться на стоянці.