Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі

Довгий час шукав універсальний рецепт приготування тіста. Одні вихідні, мій мати-в-право прийшов, щоб відвідати і сказав мені про дуже хороший рецепт приготування рідкого тіста. Основна особливість полягає в тому, що кефір використовується, і процес приготування дуже простий і займає всього кілька хвилин. До речі, наповнювач На кефірі це п'ять хвилин.

Коли я спробував цей рецепт, я був приємно здивований. На поспіху торти соковиті і повітряні, без додаткового жиру. Тісто може бути основою для домашньої піци. Виготовляється разом з матір'ю-завдяком, виявився простою і серйозною піцою. Однак варто звернути увагу на те, що начинка для такого тесту повинна бути сухою і без зайвої вологи.

Тісто на кефірі разом з редакційною колегією "Сайт" Ми будемо говорити про необхідні інгредієнти та тонкощі приготування їжі. Ви побачите, готуючи це тісто дуже просто, і випікають пиріжки тепер стануть ще простіше. Починаємо готувати!

інгредієнти
  • 300 г пшеничного борошна
  • 500мл кефір
  • 3 яйця
  • 0,5 ч.л. випічки соди
  • 1 ст. цукру
  • стіл солі

Підготовка
  1. Беремо пшеничне борошно, кефір (будь-який жирний вміст), курячі яйця, сіль, цукор і соду. Інгредієнти повинні бути при кімнатній температурі. Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі

2. Заливаємо кефір в чашу, додаємо сіль, цукор і три курячі яйця. Ми перемішуємо все. Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі

3. Потім заливаємо сіяне борошно, попередньо перемішуємо за допомогою соди. Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі

4. Ретельно перемішайте тісто: збийте міксером до стійких вершин, щоб не було грудок. Тісто готове, можна почати приготування випічки. Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі

Кількість продуктів, зазначених в рецептурі, досить приготувати торт наповнювача 24-26 см за розміром. Крім того, з такого тесту одержуються чудові снекові торти. Я сподіваюся, це рідина. кефір Це буде корисно для випічки, і ви отримаєте найсмачніші домашні пиріжки. Успіхів!