17
Майстерність приготування рідкого тесту на кефірі
Довгий час шукав універсальний рецепт приготування тіста. Одні вихідні, мій мати-в-право прийшов, щоб відвідати і сказав мені про дуже хороший рецепт приготування рідкого тіста. Основна особливість полягає в тому, що кефір використовується, і процес приготування дуже простий і займає всього кілька хвилин. До речі, наповнювач На кефірі це п'ять хвилин.
Коли я спробував цей рецепт, я був приємно здивований. На поспіху торти соковиті і повітряні, без додаткового жиру. Тісто може бути основою для домашньої піци. Виготовляється разом з матір'ю-завдяком, виявився простою і серйозною піцою. Однак варто звернути увагу на те, що начинка для такого тесту повинна бути сухою і без зайвої вологи.
Тісто на кефірі разом з редакційною колегією "Сайт" Ми будемо говорити про необхідні інгредієнти та тонкощі приготування їжі. Ви побачите, готуючи це тісто дуже просто, і випікають пиріжки тепер стануть ще простіше. Починаємо готувати!
інгредієнти
Підготовка
Кількість продуктів, зазначених в рецептурі, досить приготувати торт наповнювача 24-26 см за розміром. Крім того, з такого тесту одержуються чудові снекові торти. Я сподіваюся, це рідина. кефір Це буде корисно для випічки, і ви отримаєте найсмачніші домашні пиріжки. Успіхів!
Коли я спробував цей рецепт, я був приємно здивований. На поспіху торти соковиті і повітряні, без додаткового жиру. Тісто може бути основою для домашньої піци. Виготовляється разом з матір'ю-завдяком, виявився простою і серйозною піцою. Однак варто звернути увагу на те, що начинка для такого тесту повинна бути сухою і без зайвої вологи.
Тісто на кефірі разом з редакційною колегією "Сайт" Ми будемо говорити про необхідні інгредієнти та тонкощі приготування їжі. Ви побачите, готуючи це тісто дуже просто, і випікають пиріжки тепер стануть ще простіше. Починаємо готувати!
інгредієнти
- 300 г пшеничного борошна
- 500мл кефір
- 3 яйця
- 0,5 ч.л. випічки соди
- 1 ст. цукру
- стіл солі
Підготовка
- Беремо пшеничне борошно, кефір (будь-який жирний вміст), курячі яйця, сіль, цукор і соду. Інгредієнти повинні бути при кімнатній температурі.
- Заливаємо кефір в чашу, додаємо сіль, цукор і три курячі яйця. Ми перемішуємо все.
- Потім заливаємо сіяне борошно, попередньо перемішуємо за допомогою соди.
- Ретельно перемішайте тісто: збийте міксером до стійких вершин, щоб не було грудок. Тісто готове, можна почати приготування випічки.
Кількість продуктів, зазначених в рецептурі, досить приготувати торт наповнювача 24-26 см за розміром. Крім того, з такого тесту одержуються чудові снекові торти. Я сподіваюся, це рідина. кефір Це буде корисно для випічки, і ви отримаєте найсмачніші домашні пиріжки. Успіхів!