Чому ви повинні зробити йога на дому

Для запобігання коронавірусВлади різних країн мали вдатися до карантину. Замість відсмоктування боятися інфекції або нехтуючи заходи безпеки, я вирішив провести деякий час в домашніх умовах ізоляції.

У карантин Я зробив йога в домашніх умовах, щоб зберегти себе в хорошій формі, і головне, зміцнити імунітет. Крім того, вправа покращує настрій і запобігає внутрішньому паніку. Я чекав на себе!

Йога класи в домашніх умовах сьогодні "Сайт" Підготовлений для вас, шановний читач, вибір вправ, які дадуть красива і тонка фігура. Це особливо правда для жінок після 50!

1. Почати Дихання-вимірюванняй Сидіння в положенні лотоса або в Туреччині, з'єднати долоні на рівні грудей або покласти їх на коліна. Повільно дихати в носі і дихати рот. Дихати за такою схемою: 4 рахує дихання, 4 рахує дихання і 8 рахує видих. Запуск близько 60 секунд.

2. І це вправа благотворно впливає на спинальні нерви, допомагає впоратися з стресом, знімає біль в животі (включаючи менструальні). Підігніть прямо і зробіть ноги разом. На вдиханні повільно внизу тіла, намагаючись покласти руки з двох сторін ніг. Затриманий в нижній частині протягом 30 секунд і повертається в стартову позицію. Повторіть близько 7-10 разів.

3. Кобра-постер зміцнює всі м'язи спини, вирівнюючи хребта, покращує роботу всіх внутрішніх органів, особливо печінки і нирок, стимулює апетит і покращує травлення. Покладіть на живіт і натисніть долоні на підлогу на рівні плеча (лікти притиснули до тулуба, на лобі торкається підлога, ноги прокидаються разом). Тепер, на інгаляції, починайте повільно піднімати голову спочатку, а потім груди.

В кінці слід на зовнішніх руках. Спина повинна бути гнутою, груди відкриті, а плечі намальовані і назад. Лінгер у верхній точці за півхвилину і повільно спускається до стартового положення. Повторити вправу близько 5-7 разів.

Вибрати 42 _

4. Пост вербових тонів весь організм, розвиває впевненість у своїх здібностях. По зміцненню м'язів стовбура, шиї, зброї, грудей, черевної преси і стегна незамінний для тих, хто працює сидячи. Покращує кровообіг і знімає слиньку. Від сидячої позиції (приблизки на підборах), коліна і покласти ноги на шкарпетки. Помістіть руки на ділянках сахара з пальцями вгору і відштовхуйте тальвіс вперед, одночасно зменшуючи лопаті і відкривайте груди вгору. Використовуйтесь до цієї позиції, одночасно перемістіть руки на підборах.

Візьміть глибокий дихання і видихляти, щоб направляти стегнами вперед до кінця, відкриваючи груди якомога простіше. У разі відсутності проблем з шийним хребтом, зайдіть голову назад, дотримуйтесь до підлоги з коронкою. Вихід з постави верблюда повинен здійснюватися наступним чином: витягти підборіддя до грудей і через сильні ноги одночасно піднімати обидві руки і повернути тіло на праву позицію, сидіння тазу на підборах.

5. Моя дочка дуже любить таблицю. Коли мій чоловік або я роблю цю вправу, вона завжди намагається отримати на спині. Стійка на всіх чотирьох, щоб стегна і руки перпендикулярно до тіла. Продовжити ліву руку і праву ногу вперед. Витягніть праву ногу назад. Зробіть те ж саме, що і з іншого боку руки і ноги. В цьому положенні кілька циклів дихання, це допоможе розтягнути і зміцнити м'язи спини.

6. Собака головки вниз вважається напівзворотним, так як в цьому положенні голова і серце розташовані нижче таза. На цій посаді діє сила тяжіння на користь, допомагаючи лейкоцитам поширюватися вільно по всьому тілу, очищаючи пазухи. З бруса підняти таз вертикально вгору, не знімаючи руки з підлоги. Головною точкою є розтягти спину абсолютно прямо, щоб кут 60 градусів був утворений між виведеним черевцем і стегнами (з боку він виглядає як інвертований лист В). Утриманий в цьому положенні за хвилину, а потім повертаємо в оригінальну позицію або краще в положенні дитини.

(Рівне)

7. І, нарешті, розслаблення дитини. Отримайте на колінах, кладемо талон на підборах і кладемо на підлозі. Руки вільно розміщуються по обидва боки тіла або розтягують вперед, які додадуть розтяг назад. Закрийте очі, заспокоїйте дихання і дайте всі думки. Перебування в цьому положенні до тих пір, як ви хочете.

Я також рекомендую вам дивитися ці відео. Вони короткі, але досить прості, зрозумілі і дають хороші результати!

про:blank

І це kriya Yoga є імунотерапія високого рівня. вірус-attack і бактерії!

Я також рекомендую вам ознайомитися з вправами, які в одному кинув ковпачок допоможе позбутися від стресу, тривожності, а також зняти біль у спині. Щоранку я треную!

Вправа вранці, щоб заряджати весь день!

Зверніть увагу, що якщо ви раніше не брали участь у спорті, то потрібно починати поступово, дозування навантаження. Обов'язково спробуйте це зробити. ВеденняДля зміцнення вашого тіла і емоційного стану. Будьте здоровими і позитивними, все буде добре!