Внутрішні актори, які після сімдесяти перетворилися в щасливі танці

Вік не приїзд до батьківського щастя, навіть якщо один з батьків вже далекий від віку дитини. Редакція "Сайт" Повідомляємо, що російські актори не бояться і стали батьками після 70 років. Такі дорослі дади однозначно визнати, що поява дитини робить їх молодшим і дозволяє їм вчитися абсолютно нові обличчя любові і радості життя.

Нижче наведено список вітчизняних акторів. 5 акторівЯке ім'я ви напевно знаєте. У сенсі вони герої, бо для них твердий вік не став перешкодою на шляху до мрії.

Олеся Демидов, він став кроком для своїх двох дітей від її попереднього шлюбу: Марія та Владислав, який, до речі, також став популярним актором. Борис полюбив їх щиро і завжди лікував їх як родичів. Він став біологічним батьком у віці 70 років. Дочка Анна дала йому співачки Інни Разумихіна. До речі, жінка молодша, ніж акторка 26 років, але судячи щасливими обличчями подружжя, це тільки за свою користь.

Перегляд цього повідомлення в Instagram

Борис Галкін заявив, що за 70 років він став батьком. 45-річна дружина відомого актора і режисера подарувала дочку. Пара названа дівчина Анна. Вчора в шоу «Живий» Галкін і його другу половину приїхали в студію і поділилися сюжетом про загибель і постріли, які захопили дитину. У програмі Андрія Малахова Бориса Галкіна та його третьої дружини Інна Разумихіна поділилися, що вони довго прагнули стати батьками, але протягом багатьох років нічого не вийшло. Згідно з Іриною, вона мала викиди і захоплення плоду. У свою чергу, 70-річний Галкін визнав: «Для всіх юних людей стільки міцності і радості, як я для цієї дитини». Я дуже впевнений, що це дає силу і життя. Я знаю, що я буду жити довше через її. й

Publication from Близько TV (@vokrug_tv) 20 Квітень 2018 в 2:48 PDT

Його третя дружина Наталя Вал подарувала актору два сини. За час народження другого Івана вже до 50й

Іван Красько народився 23 вересня 1930 р. в с. Вартем'яги Ленінградської області. У 1961 році закінчив Ленінградський театральний інститут. Старред в фільмах: "Біла погода ван"; "Червоні бджіл"; "Ім'я імператора тайги"; "Білий конінь"; "Флам"; "Юркіни світанок"; "Блокад"; "Семен Дежнев"; "Сампір під атакою" і т.д. Українська

Публікація від @dni_rojdeniya_akterov_ 22 Sep 2018 в 9:36 PDT

Більше двох років тому світ втратив цей чудовий актор. На щастя, Олег Табаков пішов за своїх дітей і онуків, які внесли свою назву з гідністю. У шлюбі з акторкою Марія Зудіна, сином Павлом і дочкою Марія. Останній бачив світло, коли актор був 71.00 р.й

Подбайте про кожну хвилину спілкування з близькими...) Фото #ivancurine стиль @bosco_di_ciliegi #antennateleseven #олегтабаки #павелтабаки #сім'я #фаворити #Маріятабакова #сім'я

Повідомлення від Marina Zudina (@marinazudina_official) 29 травня 2020 в 8:11 PDT

На 70-му річниці актора його дружини дав йому подарунок, від народження дочки Аріна. Є 33-річна різниця між дружинами. У той же час Володимир Стеклов раджу визнати, що він не відчуває свого віку, і відчуває себе набагато молодшим поруч з такою дружиною.

й ¶

(@irina_steklova) Листопад 30, 2018 в 11:42 PST

Ми впевнені, що ви, а також весь редакційний персонал, радіє відвагі цих чоловіків і своїх закоханих! Ще раз, ми бачимо, що навіть найбільші мрії можуть стати справжніми. у будь-якому віцій Головне бажання, віра в себе і, звичайно, любов. Успіхів!