На горизонті і голосували дивну пропозицію

В нашому житті з’являються люди з минулого. І це часто призводить до деякої тривожності. На сьогоднішній день історія про екс-людію, яка повертається до життя жінки, створюючи непотрібні проблеми.

Редакція "Сайт" Вона ділить свою історію з вами і просить вас мудрими порадами.

Коли я був 25, я одружився. У нас була божевільна любов. Я думав, що для життя. А рік після весілля у нас син. Життя здавалося чарівним. Він був пара років, а потім історія була закінчена. Мій чоловік почав лежати мені, а потім відкрито обдурити. Я не хочу, щоб мій син виростити без батька. Але в одному місці терпіння виграли.

Я повернувся до батьків з 5-річною дитиною. Олег не був особливим, він швидко знайшов нову леді. Після розлучення він пішов за кордон і ніколи не продемонстрував. Я не говорив до сина. Він зникнув від нашого життя протягом 20 років. Я підняв сина, і мій батьки загинув рано.

Ми син Антон після школи пішов в університет в іншому місті. У цей час проживав там, орендували квартиру. Я допомогла йому все я міг. Тим не менш, їх житло не працює. Але він ніколи не блюнув мене за це. Він сказав, що він з'явився.

Але змінилося нещодавно. Мій син вирішив одружитися. З роботою зараз виникають проблеми, адже оренда квартири стала більш складною. Він часто скаржав, що він не мав дому. Недавно я зрозумів причину цих скарг. Я дізнався про те, що батько його граната показав у місті. Я не знаю, як вони знайшли один одного, але тепер вони спілкуються. Я не чув від мого вибуху 20 років. О, мій Бог, я хочу, що я не сказав, як багато іншого.

Він втілював сина ідею, що він дасть молодим двокімнатним квартирам, що він успадкував від своїх батьків. Є тільки один стан: Я побачила його знову і дайте йому жити в моїй квартирі. Мій син прийшов запитати мене для цього. Він каже, що я один після розлучення і ніколи не отримав. Чому живе життя окремо?

Все це 20 років я мав велике життя. І тепер мені не потрібно нікого. Я пам'ятаю, коли я був одружений, майже перетворився в господиня, коли мій чоловік ходив. Чи потрібно це зараз? У мене є плавне і комфортне життя. Я сказав сина, але Антон був відхилений. Я починав кричу, що я не думав про нього. Не коли вона залишила чоловіка, не зараз.

Ті слова дійсно болять мене. Все моє життя я спробував інвестувати все в сина. І тепер він приходить до мене з абсурдними запитами і відхилений, що я відмовляє. Я маю право? Що робити, і як я можу зрадити з сином?

Редакційна думка є дуже дивною ситуацією, яка важко зрозуміти. Не зрозуміло, чому чоловік повинен повернутися до своєї дружини. А тепер він сподівається повернутися до своєї колишньої любові. Або просто шукайте комфортне місце, щоб не зустрітися з віком окремо. У будь-якому випадку жінка не погоджується з цим. І ви повинні говорити відверто з сином про це і уточнити всю ситуацію. Антон повинен твердо сказати, що такі образні слова до матері.

Що ви думаєте про це?