Проблема для дошкільників, які розбиті години вирішуються дорослими

Зазвичай дорослі вважають, що вони справляються з будь-яким завданням набагато краще, ніж діти. Вони не потребують спеціальних математичних навичок. Багаторічний досвід роботи та допомога пам'яті, які допомагають нашим клієнтам. Але варто відмовитися від звичного шляху, а гнучкість дитини розуму негайно забирає. Прикладом цього є логічні завдання для дошкільників, які відтворюються на обох лопатках користувачів дорослих Twitter.

Вправа з дошкільного підручника запалена дебатація і швидко пройшла вірус онлайн.

отримав це з fb, lama tengok, baru faham pic.twitter.com/I7Be9yAPK7

— Кема (@amldrss) 20 вересня 2019

Як видно на фото, потрібно відповідати словами з фотографіями. Але користувачі соціальних медіа дорослого віку розщеплюються і розсмоктуються, щоб визнати, що вони не мають ідеї, як це зробити. Наприклад, «Ви повинні знайти картинку, яка виглядає як сумка або щось? й

Які коментарі: «Я буду залишатися в дитячому садочку на другий рік!» «Якщо такі завдання з’являються на інтерв’ю, то я точно не зможе знайти роботу. й

Я не впевнений, що цей eercise необхідний, хоча pic.twitter.com/JuJ41XbJBV

— МісХоп (@Hopeily) 20 вересня 2019 р.

Допомагає боротися з сумкою, нісом, рибою, яйцем, ручкою і стільцем принесла амбулаторні користувачі до білого тепла: «Ви просто повинні бути генієм, щоб вирішити такі проблеми!»

Однак, будучи генієм не потрібно. Ви не маєте можливості читати. Ця вправа для дошкільників! Єдине, що зупиняє вас, є недоліком гнучкості. Все правильно, нехай не буде робити задоволення від нього більше і отримати відповідь прямо.

Що він просто дає нам? Отже, ніс відповідає прямій паличці, а яйце щось схоже на ключ. Що логіка, брат? Щоб зрозуміти, дорослі потребують подальшого уточнення.

«Для тих, хто цікавиться, можна підібрати форму слів з кресленнями в рамках. Наприклад, напишіть слово сумка в відповідному полі і ви побачите, що візерунок збігається. й

Читачі напишіть, що це вправа називається «знанням слова». «Діти розпізнають слова як візерунки, а не читати їх літерами. Проблемно виявити помилки написання. Саме тому вони можуть читати аббревіовані слова, визнаючи їх форму навіть без деяких літер.

Ну, я сподіваюся, що у вас є логіка першого прикладу. А потім це гонна йде гладко. Або ні?

Вони кажуть, що діти знайдуть відповідь на проблему на фото 5-10 хвилин, і дорослі потребують принаймні півгодини, або навіть годину. Встановити час!

Як у попередньому задачі основна інформація тут візуальна. Діти не знають, як додати, значно менше розмножувати і розділяти такі великі числа. І вирішити проблему, потрібно лише підрахувати кола в кожному номері.

Це стає зрозуміло, що кількість 8809 становить 6 (дві повні кола восьмих і один в 0 і 9). Для 3333, 0, і за 3610, 2.

Як бачимо, завдання не були на всіх складних і цілком можливо навіть для дошкільника. Дорослим використовуються для того, щоб зробити речі настільки складними!