Мій чоловік вирішив, що я повинен щасливо запустити, щоб очистити свою квартиру, але це не мій план.

Люди дивляться на життя по-різному і хто повинен робити те, що в ньому. Це через те, що виникають непорозуміння та конфлікти. Що відбулося в нашій історії сьогодні. Чоловік вирішив, що прибирання чужого будинку є те, що його дружина повинна робити на вихідних. Не погоджується.

Редакція "Сайт" Історія, в якій чоловік і дружина не змогли знайти спільну мову. Чи є що-небудь ми можемо допомогти їм?

Мій чоловік і я був разом 5 років. Всі ці роки ми проживали спокійно і без кварель, але все, здається, змінено. Тепер я сидів вдома і не працюю. Мій син народився чотири роки тому і я не був працювати з. Мій чоловік наполягає на тому, що я створив будинок, і він надасть сім'ї. Я не дрочить працювати.

По-перше, я не схожа на побутові хори, я досить працюю в офісі. Але оскільки це сталося, я навчився робити все добре. Влітку я вирішив очистити будинок. Я навіть вимив штори. Коли я поклав його назад, мій чоловік син. Він сказав: «Дуже, це стає більш комфортним». Чисті штори набагато краще. Я відвідував маму в інший день. Вона отримала пил на її шторах. Ви хочете переїхати туди і допомогти з пральнею? ?

Я був здивований цим запитом, але я не відмовляю чоловіка. Я думав, що моя мати-на-правила потрібна допомога, бо ми сім'ї. Але я бажав, що рішення. Моя мама-в-одному вирішила використовувати імпульс повністю. Я провів всю суботу прибирання будинку. Крім штор, вона зробила мене збивати килими, протерти пил на всіх шафах і полицях. Як і, так як ви тут, допомогти очистити весь пил.

Після цього очищення я ледь приїхав додому. У цьому простий спосіб мій чоловік відправив мене, щоб очистити мій мама-взагалі кілька разів. А не витрачаючи в суботу з чоловіком і сином, я відірвав будинок моєї матері. І щоб бути чесною, я завжди дивився, чому я це робив.

Недавній, мій чоловік і я сидів на кухні, говорити про прибирання. І він раптом сказав: "Марин, чому не ви коли-небудь пропонуємо, що ви йдете на вашу маму і допомогти їй очистити?" Я думав, що ви відвідуєте її з часу та очищення. Або ви чекаєте мені запитати?

Я звернувся до цього питання. Я не думав, що хтось інший будинок був моїм завданням. Мій чоловік вирішив, що я повинен це зробити. І сказав, що це насправді його матір. І якщо він хоче допомогти їй з очищенням, то дозвольте йому допомогти себе, не пропустіть його на мене. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

До якого він заперечував, що оскільки він наданий для сім’ї, це також мій обов’язок подбати про мою матір’ю. Він був чітко відхилений моїм словами. Про те, що його життєрадісна і енергійна 55-річна мати все-таки може чистити будинок. Я просто спокійно сказав, що ця ситуація не підходить мені.

Я сказав, що я хочу працювати і розбити свою домашню роботу навпіл. Тоді все буде справедливим. І для своєї матері ми можемо викликати службу очищення, оскільки вона так потребує допомоги при очищенні. Мій чоловік був відхилений моїм словами, тому він навряд чи говорить мені. Але я не розумію, де я неправильно?

р.

Ми вважаємо, що чоловік не поганий на дружині занадто багато зобов'язань. Ми не думаємо про миття Вашої квартири в будинку. Це одне, щоб допомогти з чимось складним, але це ще один для того, щоб просто відправити дружину своєму мамі, як домробітник. Найкраще рішення для Марина - знайти роботу і не залежати від свого чоловіка фінансово. А також розділити господарські хори однаково, щоб він теж зрозумів, що це не свято на курорті.

Що ви думаєте про це?