Молодий мама випікає гарбуз так, щоб сім'я не пам'ятала м'яса

гарбуз з сиром є відмінним поєднанням, особливо якщо ці два інгредієнти так вдало співіснують з прянощами і смаженими цибулями. І все вписується в тонкому шарі. сирний сир! Інтригу? І я!

Моя дочка близько місяця, і як молода мама, для мене дуже важко знайти час навіть піти в душ. Тим не менш, я все одно виділила півгодини для випікання цього галета з гарбузом. І я не шкодую, як тістечка вийшла дивно смачною, ароматичною і незвичайною. Що потрібно для яскравого осіннього вечора!

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти гаманець з нетривіальними начинками на сирому тісті. Кращий ви можете зробити з гарбуза!

гарбуз з сиром Інгредієнти для 1 жовчного тесту
  • 1 яйце
  • 100г сир
  • 130г борошна
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 1 ч.л. рослинної олії
  • сіль

Інгредієнти для начинки гарбуза
  • 2 цибулини
  • 200г запечена гарбуз
  • 100г сир фета
  • 1 ч.л. цукру
  • 50г пармезан
  • сухі базилік і сіль, перець за смаком

Підготовка
  1. Спочатку вимийте і наріжте гарбуз на шматки. Випікайте її в духовці до готовності. 153192 км

2. Я варила 2 галети з різними начинками. Опис рецепта вказує на кількість інгредієнтів на одну, але якщо ви хочете випікати відразу два галети, то сміливо розмножувати всі інгредієнти на 2. Для Тестування в глибокій мисці змішати сир, яйця, борошно з розпушувачем і щіпкою солі, взяти якусь рослинне масло. В результаті тісто повинна бути еластичною і не липкою. Загорніть тісто в харчовій плівці або сумці і залиште його в холодильнику півгодини.

3. Тепер готуємо інгредієнти для наповнення. Вирізати фета невеликими шматочками, зробити те ж саме з пармезаном. Останній, до речі, можна замінити будь-яким іншим твердим сиром. Посмажити цибулю в рослинному маслі до золотистого.

4. Крім гарбуза, я також зробив м'ясо: з куркою, помідорами і брокколі. Якщо ви хочете те ж, обсмажте грам 100-150 курячих філе, виріжте шматочками до готовності. Подрібнити помідори в колах (Я маю невеликі, такі як вишні) і розділити їх на суцвіття брокколі. Між двома листами пергаментного паперу тонко розкачати тісто. Я розділив його на 2 частини заздалегідь. Обробляємо 2 сантиметри від краю, заповнюємо галети начинками.

5. Дистриб'ютор в одній галлеті: гарбуз в шматках, обсмажені цибулю, сир фета і пармезан. Посипати сушеним базиліком і перцем зверху. На інші: курка + цибуля + брокколі + помідори. Зверху можна також посипати спеціями і тертим сиром.

6. Змішайте галети на півгодини при температурі 180 градусів. Після готовності, дайте їм трохи охолонути в духовці. Це, сир-тіп Готовий. Бодибилдерши!

Також я пропоную познайомитися з вибором дійсно красивих страв з гарбуза. Відсміється, коли вона розповіла їм рецепт.

Сир в цьому рецепті особливо хороший! У мене є чоловік, як щік плести такі галети, хоча в іншому вигляді він навіть не хоче виглядати на гарбузі.

Вам подобається гарбузові випічка?