19
Якщо ви кладете аспірин в пральній машині, то з'явиться непрозора.
Ця порада врятувала ваш улюблений тенісний плеєр! Хто б подумав, що звичайний аспірин таблетки, лежачи на кухонному шафі, здатний конкурувати з видаленням плям для ефективності.
Як переконатися, що білий одяг не жовтий при митті? Як постіль І повернути ідеальний вигляд? Я вдячна їй: вона чудово працює з усіма яскравими речами!
Як мити білі Редакція
Я знаю, пральня від неприємних жовтих плям! Аспірин став незамінним засобом в моєму домі, оскільки він не пошкодує тканину, але при цьому видаляє забруднюючі речовини. Краще, ніж будь-який відбілювач! Я раджу вам спробувати, і я впевнений, що ви будете щасливі з результатом.
Як переконатися, що білий одяг не жовтий при митті? Як постіль І повернути ідеальний вигляд? Я вдячна їй: вона чудово працює з усіма яскравими речами!
Як мити білі Редакція
- Чудовий білий одяг легко! Рішення 5 аспіринових таблеток 325 мг в 8 л теплої води. Смоктати в цьому розчині і залишити на 8 годин.
ДепозитФотогалерея
ДепозитФотогалерея
ДепозитФотогалерея - Можна попередньо заготовити аспірин на невеликі шматочки, тому розчиняється швидше в воді і буде більш активно.
ДепозитФотогалерея - Додайте трохи аспірину в пральну машину! Цей засіб поверне променуючу білизну навіть до сірих речей. Якщо ви тримаєте свій одяг в аспіриновому розчині перед миттям в машинці, ефект буде просто приголомшливим.
ДепозитФотогалерея
Я знаю, пральня від неприємних жовтих плям! Аспірин став незамінним засобом в моєму домі, оскільки він не пошкодує тканину, але при цьому видаляє забруднюючі речовини. Краще, ніж будь-який відбілювач! Я раджу вам спробувати, і я впевнений, що ви будете щасливі з результатом.
Де будувати двері від старих тумб
вона п'є 1 склянка віскі кожен день, щоб відчувати ідеальний по її 100-й День народження